Kirja-arvio: Pimennys

Kirjoittanut kakurosushi - 5.0

Pimennys lukeutuu yksiin parhaimmista Soturikissat-kirjoista ja mielestäni Kolmikon mahti vain paranee kirja kirjalta. Lukukokemus oli suorastaan maaginen! Kirja oli erityisen mukaansatempaava ja vauhdikas, palan halusta saada seuraavan osan hyppysiini, sillä tämän parissa en vain pystynyt lopettamaan lukemista kesken. Närhitassu on ehdoton lempihahmoni, löydän siitä jatkuvasti yhtäläisyyksiä itseeni ja hahmona se on hyvin samaistuttava, eikä turhan kaikkivoipa ja kultainen sarjan pääsankari. Paatsamatassu/lehti taas aika-ajoin ärsyttää.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pimennys

Erin Hunter Julkaistu: maaliskuu 24, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Närhitassu on viimein paljastanut sisaruksilleen ennustuksen heitä odottavasta suuresta mahdista, ja oppilaat tietävät, että klaanien tulevaisuus on heidän käpälissään. Salaa mielessään he kaikki kuitenkin himoitsevat valtaa: Leijonatassu haluaisi olla taisteluissa voittamaton, Paatsamatassu haaveilee päällikkyydestä ja Närhitassu tietää, että hän yksin näkee menneisyyteen ja tulevaisuuteen.

lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Etäiset kaiut (Soturikissat: Tähtien enne, #2)Sinitähden tarina (Soturikissat-erikoisseikkailut, #3)Salaisuuksien metsä (Soturikissat, #3)Viimeinen toivo (Soturikissat: Tähtien enne, #6)Pimeyden hetki (Soturikissat, #6)
Paikalla 53 vierailijaa
Uusin jäsen: Spaced_out
Jäseniä yhteensä: 9319