Väristyksiä haudan takaa (Harper Connelly #3) - Charlaine Harris8

Kirja-arvio :: Väristyksiä haudan takaa

Kirjoittanut wispie

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tää oli melkeinpä hiukan liian hurja makuuni, mutta parasta antia on silti edelleenkin kuolleiden löytäminen, se on hyvin mielenkiintoinen idea. Siksi liikuttavin kohta oli murhattujen poikien lisäksi se randomi kalastajan ruumis, jonka luo Harper suuntasi paniikissa. Se oli hyvin lohdullista. Mutta nyt kun Harper ja Tolliver päätyivät yhteen - mikä oli ensimmäisestä kirjasta lähtien vain ajan kysymys - epäilyttää, jääkö suhdepuolelle mitään mielenkiintoista. En jaksaisi turhaa draamailua, mutta täydellinen suhdekin on vähän tylsää. En tiedä kuinka kauan sarja voi jatkua mielenkiintoisena sen suhteen. Luin kuitenkin mielelläni, lisää kuolleita putkeen vaan.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla FALL4BOOKS (voimassa 22.-24.10.)

Väristyksiä haudan takaa

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Harper ja Tolliver palkataan etsimään kadonnutta teinipoikaa Doravilleen, Pohjois-Carolinaan. Pian käy ilmi, että viime vuosina kadonneita poikia on enemmänkin. Seriffin mukaan he ovat karanneet kotoaan, mutta Harperia selitys ei vakuuta. Järkytyksekseen hän löytää kahdeksan karmean lopun kokenutta uhria haudattuna puoliksi jäätyneeseen maahan. Sitten hänen kimppuunsa hyökätään.

Harper haluaisi vain häipyä kotiin parantelemaan haavojaan, mutta hän joutuu avustamaan poliisitutkinnassa ja saa tietää Doravillen synkistä, kauan vaalituista salaisuuksista enemmän kuin haluaisi. Nämä tiedot uhkaavat saattaa myös Harperin ennenaikaiseen hyiseen hautaan.