Noitasisaret - Alice Hoffman6

Kirja-arvio :: Noitasisaret

Kirjoittanut Carthanie

Hyvin kirjoittaa hienoa tekstiä Alice Hoffman. Lopputulos ei ehkä ole tunnelmaltaan niin maaginen kuin genreen kuulumaton Lyhtyjen yö. Ja vaikka samalla tasolle ei pääsekään, Noitasisaret on silti lukemisen arvoinen, mikäli sattuu pitämään rauhallisesta kerronnasta, jossa saattaa löytyä pieni annos taikuutta.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Noitasisaret

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentaneet Arvi Tamminen ja Renne Nikupaavola.

1. painos: Book Studio, 1997. Kannen kuva: Marko Tiainen. Sidottu.
2. painos: Book Studio, 1998. Nidottu.
3. painos: Lumotut sisaret. Book Studio, 1999. Kannen kuva: Warner Bros Finland. Etukannessa pienellä teksti: Kirjana nimellä Noitasisaret. Nidottu.

Pienet orpotytöt Sally ja Gillian asuvat vanhassa, ränsistyneessä talossa yhdessä vanhojen, taikuutta harjoittavien tätiensä kanssa. Koko heidän lapsuuttaan varjostaa yliluonnollinen, kummajaismainen ilmapiiri, jota he molemmat lähtevät pakoon – toinen yksinkertaisesti karkaamalla ja toinen avioliiton kautta. Pako on kuitenkin tuhoontuomittu. Jokin salaperäinen voima saattaa Sallyn ja Gillianin vielä kerran yhteen, nyt aikuisina naisina, ja heidän on kutsuttava vanhat tätinsä apuun karkoittaakseen yllään leijuvan kirouksen.

”Hoffman ei ole Stephen King eikä Dean Koontz, vaan naisista naisille kirjoittava nainen, joka on tuonut pienen, mutta kauhistuttavan uskottavan ripauksen omituisuutta ja yliluonnollista jokapäiväiseen elämään” – Publishers Weekly