Vaarallinen polku (Soturikissat #5) - Erin Hunter7

Kirja-arvio :: Vaarallinen polku

Kirjoittanut Sipe

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Koskettava kirja! Taas kerran tuli lopussa tippa linssiin, Sinitähti uhras henkensä Tulitähden/Tulisydämen vuoks. Miettikää nyt, Sinitähdellä oli pennut ja kaikki, mutta sitten se pelastaakin Tulisydämen. Noh, olihan se melkein arvattavissa koska lähes kaikki kissat aina uhraa henkensä Tulitähden vuoks, sen ennustuksen takia.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
KAMPANJA: BookBeatissä ja Nexstoryssä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Vaarallinen polku

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Varjoklaani on saanut uuden, julman päällikön, mutta onko hänen vallanjanonsa sammunut – vai hautooko hän kostoa palavammin kuin koskaan? Tulisydän pelkää, että Tiikeritähden nousu liittyy hirvittäviin painajaisiin, jotka riivaavat häntä öisin.

Metsään on tunkeutunut myös salaperäinen uusi uhka, joka asettaa kaikkien kissojen hengen vaakalaudalle. Tulisydämen rakas päällikkö on kääntänyt selkänsä soturiesi-isille ja Tulisydämen sisintä kalvaa epäilys, että tämä on oikeassa. Onko Tähtiklaani hylännyt heidät iäksi?

Warrior Cats -kirjoilla on maailmalla miljoonia lukijoita, ja sarja on käännetty useille kielille. Vaarallinen polku on sarjan viides osa.

”Hunterin maailma on piirretty entistä hienommin vedoin, ja hahmoista on tullut syvempiä. Fanit jäävät odottamaan seuraavaa osaa vesi kielellä.” – Kirkus Reviews