Pimeyden hetki (Soturikissat #6) - Erin Hunter9

Kirja-arvio :: Pimeyden hetki

Kirjoittanut Sipe

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Paras kirja tästä saagasta! Koskettava, jännittävä, ja hyvä! En nyt ihan kaikkea muista, koska aikaa kirjan lukemisesta on jo jonkun verran. Tiesin heti että metsäklaanit voittaa Veriklaanin. Sekin oli jo aika lailla arvattavissa että kaikki klaanisi suostuu seuraamaan Tulitähteä taisteluun. Siinä vaiheessa, kun Tulitähti menettää ensimmäisen henkensä, väkisinkin säpsähtää jos unohtaa äkillisesti että Tulitähdestä tuli päällikkö jolla on 9 elämää.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Pimeyden hetki

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Pimeyden hetki koittaa Myrskyklaanille, kun Tiikeritähden vallanhimo syöksee metsän hirvittävään vaaraan. Jotta Tulisydän voisi pelastaa ystävänsä, hänen täytyy ymmärtää Tähtiklaanin pelottava ennustus:

”Neljästä tulee kaksi.
Leijona ja tiikeri kohtaavat taistelussa,
ja metsä hukkuu veren valtaan.”

On enteiden täyttymisen ja sankaruuden aika...

Warrior Cats -kirjoilla on maailmalla miljoonia lukijoita, ja sarja on käännetty jo 20 kielelle. Pimeyden hetki on sarjan kuudes osa.

”Kirjailija on luonut kiehtovan ja monitahoisen maailman, jossa on rikas tarusto ja miellyttävä nuori sankari.” – School Library Journal

”Täynnä jännitystä.” – Booklist, review journal of the American Library Association

”Toiminnantäyteinen seikkailu. Miellyttää vastustamattomasti jokaista, joka on joskus ihmetellyt, mitä mahtavia unelmia perhekissan mielessä mahtaakaan kummitella.” – Publisher’s Weekly