Kirja-arvio: Varjojen metsä

Kirjoittanut Illusion - 4.0

Suomenkieliset Taynikma-kirjathan koostuvat kahdesta alkuperäisestä tanskankielisestä kirjasta, arvostellaan siis kirja kerrallaan. Kirjan ensimmäinen osa, Henzels Fælde, tuotti pienoisen pettymyksen. Tanskankielisen kirjan kansikuvan perusteella (kansikuvat löytyvät osoitteesta www.taynikma.dk) olisin odottanut jännittävämpää tarinaa ja sitä, että Kotoa olisi kuultu vähän enemmän, mutta plussaa oli se, että Monton isästä saatiin selville hieman enemmän, kuin sarjan toisessa osassa. Kirjan toinen osa, Skyggeskoven, puolestaan ylitti odotukset. Ainoa, mitä tästä olisin jäänyt kaipaamaan, olisi ollut vähän enemmän kerrontaa siitä, kun Koto lapsena eksyi Varjometsään... Täytyy myöntää, sarja paranee osa osalta. Odotan innolla seuraavan osan ilmestymistä!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Varjojen metsä

Jan Kjær, Merlin P. Mann Julkaistu: maaliskuu 10, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset

Alkuteokset ilmestyneet 2006. Suomentanut Jaana Palanterä. Sidottu. Nuortenfantasia.

Koto uhmaa oppi-isäänsä Gekkoa ja lähtee salaa kotikyläänsä pelastamaan vanhempiaan. Hän kävelee suoraan ansaan, jonka paha Henzel on virittänyt. Monto, Artan ja Sarina pelastavat Koton, mutta joutuvat taistelemaan Henzelin armeijaa vastaan. Nelikko suuntaa yhdessä Ruhtinattaren linnoitukseen, mutta sinne on kuljettava Varjojen ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ada Gootti ja Humisevan karju (Ada Gootti, #3)Kirous (Tähtisilmät, #2)Hullut häät (Lohikäärmeakatemia, #4)Totuuskeiju (Totuuskeiju, #1)Venesataman Tillinka ja Vaaralliset vuoret
Paikalla 26 vierailijaa
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559