Kirja-arvio: Pimeyden rakastaja

Kirjoittanut Sohvi - 4.0

Pimeyden rakastaja aloitti kirjasarjan hienolla vedolla! Alkuun uuden lukijan on vaikea pysyä kärryillä. On uutta sanastoa, vaikeita nimiä ja paljon tapahtumaa.. Pian tähän mielenkiintoiseen maailmaan pääsee käsiksi ja sitä vain ahmii tarinaa. Tykkäsin kirjasta todella paljon, Wrath on ihana henkilöhahmo isoine kokoineen ja puolustushaluineen. Samoin Tohrment, ah hänestä haluan kuulla lisää! Eikun seuraavan kirjan kimppuun, suosittelen!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pimeyden rakastaja

J. R. Ward Julkaistu: maaliskuu 2, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Marke Ahonen. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Tämä on salaisen veljeskunnan aluetta – kuuden vampyyrisoturin, jotka ovat lajinsa viimeiset puolustajat. Kukaan heistä ei nauti vihollistensa tuhoamisesta yhtä paljon kuin Wrath, Mustan Tikarin Veljeskunnan johtaja.

Maapallon viimeinen puhdasverinen vampyyri, Wrath, hautoo ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjeltu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #6)Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #5)Ikuinen rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #2)Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)
Paikalla 4 jäsentä ja 41 vierailijaa
Jussi, Wanda, Mustelmann, Rinja
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455