Kirja-arvio: Keskiyö

Kirjoittanut Poison Girl - 3.5

Jee, vihdoin pääsen aloittamaan Uusi profetia -sarjaa! Pidin uudesta päähenkilöstä. Olisi ollut vähän tylsää jos Tulitähti olisi edelleen ollut pääosassa. Hän kyllä vaikutti turhan mörökölliltä, mutta kuvailtiin häntä silti myös hermostuneeksi ja huolestuneeksi. Vähän hämmästytti miten vähän aikaa edellisen saagan vikan kirjan ja tämä kirjan välillä on kulunut. Vatukkakynsi sanoi, että neljä kuuta (eli kuukautta?) Kuitenkin Tulitähden tehtävän tapahtumat olisi pitänyt myös mahtua tuohon väliin.

Joka tapauksessa, pidin kirjasta, vaikkei se mitään uutta tarjonutkaan. Oletan, että seuraavat osat ovat jännittävempiä. Hyvä, että näkökulmaa vaihdettiin välillä myös Lehtitassuun, jotta tiedetään mitä klaanissa tapahtuu.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Keskiyö

Erin Hunter Julkaistu: kesäkuu 23, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Myrskyklaanin nuori soturi Vatukkakynsi saa Tähtiklaanilta salaperäisen viestin, jossa kerrotaan soturiklaanien metsää uhkaavasta tuhosta ja uudesta ennustuksesta. Yllättäen selviää, että muutama muukin on nähnyt samanlaisia unia. Nuoret kissat saavat tehtäväkseen taivaltaa kohti laskevaa aurinkoa kuulemaan, mitä keskiyö heille ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Karkotus (Soturikissat: Kolmikon mahti, #3)Kertomattomia tarinoita (Soturikissat-novellit, #1)Keltahampaan salaisuus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #5)Neljäs oppilas (Soturikissat: Tähtien enne, #1)Auringon polku (Soturikissat: Klaanien synty, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 30 vierailijaa
Tiia
Uusin jäsen: Tiia
Jäseniä yhteensä: 9324