Kirja-arvio: Pitkät varjot

Kirjoittanut Lilli Pii - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tämä kirja ei ollut suosikkejani, mutta silti hyvä, sillä Soturikissat ovat niin hyviä, että suosikkeihin pääsevät vain harvat ja valitut. Vihaan Solia, enkä ymmärrä, miksi ne halusivat löytää sen. Kirja oli täynnä mahtavia isoja kohtauksia, joista suosikkini oli Närhitassun aikamatka. Isot kohtaukset ovat mahtava juttu, mutta jotku kirja vain ovat parhaita. Leijonaroihu on vähemmän ärsyttävä ja Tulitähden hyypiöintikin on laskenut huomattavasti. +Plussat siitä+

Ja antakaa kun korjaan arvosanani. Viisi tähteä!!!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pitkät varjot

Erin Hunter Julkaistu: kesäkuu 22, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Soturikissaklaaneissa kuohuu. Varjoklaani on kääntänyt selkänsä Tähtiklaanille ja päättänyt seurata metsään tulleen muukalaisen opetuksia. Närhitassu on kuitenkin varma siitä, että soturiesi­-isät ovat edelleen tärkeä osa soturilakia. Tutkimusretkillään hän päätyy syvälle klaanien menneisyyteen, kauemmas kuin edes Tähtiklaanin muisti ulottuu.

Soturiksi päässyt Leijonaroihu saa kauheita ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tulitähden tehtävä (Soturikissat-erikoisseikkailut, #1)Neljäs oppilas (Soturikissat: Tähtien enne, #1)Näkö (Soturikissat: Kolmikon mahti, #1)Keskiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #1)Kertomattomia tarinoita (Soturikissat-novellit, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 51 vierailijaa
Darkki
Uusin jäsen: Matti
Jäseniä yhteensä: 9885