Mahtava kirja!! Pidin erityisesti kaksijalkala-osiosta. Pajutuuli on yksi lempi soturikissa-hahmoistani, kuten nyt myös Väärätähti. Aiemmin tuntui, että Väärätähti oli aivan turha hahmo. Kun Hopeavirta kuoli ja Mutaturkki sanoi, että Väärätähti tulee surulliseksi, ajattelin, että mitä väliä. Tiesin kyllä, että Hopeavirta on Väärätähden pentu, mutta en ymmärtänyt miksi se piti erikseen mainita (siis se, että Väärätähti tulee surulliseksi) . Nyt ymmärrän. Mutaturkista muuten, se on varmaan maailman vanhin soturikissa-hahmo. Kun Väärätähti syntyi, Mutaturkki oli jo soturi. Sitten se rupesi parantajaksi. Kun Väärätähti sitten kuoli, niin ilmoitaa Mutaturkki hänen eläneen vanhaksi. Vanha parantaja palvelee vielä Leoparditähteäkin vielä pitkään. Tavallinen kissa elää vanhemmaksi kuin iäkäs yhdeksänhenkinen päällikkö???

Täydet pisteet! Tämä on parhaita soturikissoja! Tarkalleen kolmanneksi suosikkini!!

(paras: Sinitähden tarina, sijalla2: Villiin luontoon)

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Väärätähden lupaus

Erin Hunter Julkaistu: tammikuu 20, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

»Sinun on luvattava, että olet klaanillesi uskollinen yli kaiken. Se, mitä haluat itsellesi, ei ole mitään verrattuna klaanisi tarpeisiin. Ei mitään.»

Jokiklaaniin on syntynyt kaksi tervettä pentua, Tammipentu ja Myrskypentu. Koko klaani on hyvillään, eritoten rohkeiden ja luonnostaan lahjakkaiden pentujen ylpeä emo.

Utelias Myrskypentu joutuu kuitenkin onnettomuuteen ja vammautuu ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vatukkatähden myrsky (Soturikissat-erikoisseikkailut, #7)Keskiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #1)Kertomuksia klaaneista (Soturikissat-novellit, #2)Hehkuva tähti (Soturikissat: Klaanien synty, #4)Myrsky nousee (Soturikissat, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 39 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455