Tulitähden tehtävä (Soturikissat-erikoisseikkailut #1) - Erin Hunter9

Kirja-arvio :: Tulitähden tehtävä

Kirjoittanut Lilli Pii

Tämän kirjan jälkeen jäi masentunut olo, kun seikkailu oli ohi. Nautin kovasti siitä, että Tulitähti sai pentuja. Enpä vain osannut aavistaa, että tämä ihana kissa ei olisi päähenkilönä enää pidempään. Toisten näkökulmasta sen päätöksissä ei tunnu olevan järkeä. Kirjoitan tätä Pitkien varjojen jälkeen, eikä Taivasklaani ainakaan toistaiseksi ole muuttanut toisten klaanien luokse (ikävä kyllä). (Ymmärrät äskeisen lauseen vain jos olet lukenut Tähtiyöhön asti).

 

Suosittelen tassuttelemaan kirjan läpi joen alkulähteille!


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Tulitähden tehtävä

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Soturikissaklaanien välillä vallitsee viimein rauha, mutta Myrskyklaanin päällikkö Tulitähti näkee ahdistavia näkyjä epätoivoisesti pakenevasta, tuntemattomasta kissaklaanista. Pian hänelle paljastuu järkyttävä salaisuus: hänen soturiesi-isänsä Tähtiklaanissa ovat valehdelleet hänelle. Mistä on oikein kysymys?

Tulitähden on lähdettävä vaaralliselle retkelle etsimään totuutta. Kumppaninsa Hiekkamyrskyn kanssa hän taivaltaa kauas kotoa ja saa selville ikivanhan vääryyden. Mikä matkan määrä lieneekään, yksi asia on Tulitähdelle selvä: mikään ei ole enää ennallaan.

Soturikissoista (Warriors) on muutamassa vuodessa muodostunut valtava kansainvälinen kirjailmiö. Alun perin englanniksi kirjoitettuja Soturikissat-kirjoja on käännetty jo 19 kielelle. Pelkästään Yhdysvalloissa sarjan kirjoja on myyty tähän mennessä yli 9 miljoonaa kappaletta ja ne ovat toistuvasti New York Timesin myydyimpien kirjojen listalla.

Art House on julkaissut kuusiosaisen Soturikissat-sarjan vuosina 2009–2011. Tulitähden tehtävä on itsenäinen erikoisseikkailu, joka jatkaa sarjan päähahmon tarinaa.