Tämän kirjan jälkeen jäi masentunut olo, kun seikkailu oli ohi. Nautin kovasti siitä, että Tulitähti sai pentuja. Enpä vain osannut aavistaa, että tämä ihana kissa ei olisi päähenkilönä enää pidempään. Toisten näkökulmasta sen päätöksissä ei tunnu olevan järkeä. Kirjoitan tätä Pitkien varjojen jälkeen, eikä Taivasklaani ainakaan toistaiseksi ole muuttanut toisten klaanien luokse (ikävä kyllä). (Ymmärrät äskeisen lauseen vain jos olet lukenut Tähtiyöhön asti).

 

Suosittelen tassuttelemaan kirjan läpi joen alkulähteille!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tulitähden tehtävä

Erin Hunter Julkaistu: maaliskuu 7, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Soturikissaklaanien välillä vallitsee viimein rauha, mutta Myrskyklaanin päällikkö Tulitähti näkee ahdistavia näkyjä epätoivoisesti pakenevasta, tuntemattomasta kissaklaanista. Pian hänelle paljastuu järkyttävä salaisuus: hänen soturiesi-isänsä Tähtiklaanissa ovat valehdelleet hänelle. Mistä on oikein ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Myrskyn aika (Soturikissat: Klaanien synty, #2)Taivasklaanin kohtalo (Soturikissat-erikoisseikkailut, #2)Auringonnousu (Soturikissat: Kolmikon mahti, #6)Tähtiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #4)Viimeinen toivo (Soturikissat: Tähtien enne, #6)
Paikalla 2 jäsentä ja 37 vierailijaa
Eija, Salka
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388