Kirja-arvio: Mahti

Kirjoittanut Keskiyön kyyhkynen - 4.0

Mahti on mielestäni koko sarjan paras osa! Hirka on käynnyt monessa maailmassa ja hän on sopeutunnut niihin aina. Nyt on kuitenkin tosi kyseessä. Voiko sokeiden maa olla jopa Hirkalle liikaa? Hirka päättää näyttää kaikille mihin pystyy ja poikkeaa isänsä suunnitelmasta. Tämä tapahtumaketju saa lisää säpinää Rimen sekoillessa ja etsiessä paikkaansa ilman Hirkaa. Hankalaa vieläkin uskoa että tämä sarja oli nyt tässä. Lukisin mielelläni vielä useammankin osan!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Mahti

Siri Pettersen Julkaistu: lokakuu 21, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret
Avainsanat: skandinaavinen mytologia

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Eeva-Liisa Nyqvist. Sidottu.

Kuvittele, että olet pelätyn kansan kuva. Heidän vihansa ja kostonjanonsa symboli. Maanpakoon karkotetun johtajan tytär, jonka kohtalona on osoittaa lopun alku.

Hirka valmistautuu kohtaamaan vallanpitäjät ja ottamaan paikkansa isänsä synnyinmaassa – sokeiden kylmässä maailmassa, jossa heikkoutta halveksitaan. Hän on hyväksynyt osansa vastentahtoisesti pitääkseen Yminmaan turvassa ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Odininlapsi (Korpinkehät, #1)Sysilouhien sukua (Lumen ja jään maa, #1)Mätä (Korpinkehät, #2)Varjoissa vaeltaja (Lumen ja jään maa, #2)Ikitalvi (Lumen ja jään maa, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 51 vierailijaa
kyty
Uusin jäsen: touko kumpulainen
Jäseniä yhteensä: 9327