Kirja-arvio: Salamavaras

Kirjoittanut PercyJacksonfani - 5.0

Kun näin tämän kirjan kirjastossa, luin sen takakansitekstin ja ajattelin että "Hei, tämähän kuulostaa mielenkiintoiselta." Kotona alkaessani lukemaan en tiennyt mitään kreikkalaisesta mytologiasta. Tiesin vain suunnilleen, mikä ja missä kreikka on. Kun luin kirjan, se nousi heti ylivoimaiseksi suosikkikirjakseni ja halusin heti lukea sen jatko-osat. Kun luin sarjan viimeisen osan, ajattelin että "Onpa mälsää, kun se loppui."Aloin lainata kirjoja kirjastosta yhä useammin ja useammin. Salamavarkaan olen lukenut useiten, sitten Hirviöidenmeren, Labyrinttitaistelun, Jumalten sodan ja Titaanien kirouksen. Aluksi luin kirjat järjestyksessä, mutta sen jälkeen en koskaan lukenut niitä järjestyksessä. Lempihahmoni on Percy, sitten tulevat Poseidon, Sally Jackson, Annabeth, Grover, Clarisse, Athene ja Zeus.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Salamavaras

Rick Riordan Julkaistu: toukokuu 20, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: antiikin mytologia, elokuva

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Sidottu.

Mitä jos kuulisit olevasi Olympoksen jumalan puoliverinen jälkeläinen? Percy Jacksonin elämästä on leikki kaukana, kun antiikin jumalat, sankarit ja hirviöt muuttuvat todeksi…

”Me emme ole tyhmiä, Percy Jackson. Oli vain ajan kysymys milloin saisimme tietää, kuka sinä olet.” Mistä matikanope oikein puhuu? Se mitä newyorkilaiselle Percy Jacksonille tapahtuu kesken ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Haadeksen talo (Olympoksen sankarit, #4)Athenen merkki (Olympoksen sankarit, #3)Vaiennut oraakkeli (Apollon, #1)Eksynyt sankari (Olympoksen sankarit, #1)Synkkä ennustus (Apollon, #2)
Paikalla 2 jäsentä ja 42 vierailijaa
Thialfi, Soliseva
Uusin jäsen: S P
Jäseniä yhteensä: 9856