Kirja-arvio: Valinta

Kirjoittanut wispie - 2.5

Lyhyesti: Ihan ok. Lukemassani pokkariversiossa oli ainakin harmillisen paljon lyöntivirheitä lainausmerkkien ja välien kanssa, eikä kieli nyt erityisen hyvää ollut. Luin kuitenkin lähes kärsimättä loppuun asti. Tarinassa voisi olla ainesta parempaakin, mutta tuntuu jäävän todella yleisellä tasolle. Hahmojen tunteissa ja ajatuksissa ei tunnu olevan mitään syvyyttä, ei ainakaan näin ensimmäisessä osassa. Positiiviseksi puoliksi voin sanoa toistaiseksi sen, miten suurin osa Valinnan tytöistä suhtautuu lopuksi toisiinsa (suht positiivisesti) Häiritsemään jäi, että America ensin kammoksuu hurjia kapinallisten hyökkäyksiä ja myöhemmin ajattelee prinsessaksi tulevan elämän olevan todella tylsää. Herkullista puolipoliittista dystopiaselviytymistä tästä ekasta osasta ei saa irti, suosittelen lähinnä kevyen hömpän nautiskentelijoille.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Valinta

Kiera Cass Julkaistu: helmikuu 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, romantiikka, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Laura Haavisto. Nidottu.

Palatsi täynnä kilpailijoita, mutta vain yksi voi voittaa hänen sydämensä... Kolmekymmentäviisi kaunista tyttöä. Kolmekymmentäviisi kaunista kilpasiskoa...

America Singerillä on edessään ainutkertainen mahdollisuus – 17-vuotiaan nuoren naisen tulisi olla siitä iloinen. Mahdollisuus paeta syntymästä asti suunniteltua tulevaisuutta. Tulla tempaistuksi kimaltelevien iltapukujen ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Perijätär (Valinta-sarja, #4)Pimeä sydän (Mystic City, #2)Ainoa (Valinta-sarja, #3)Eliitti (Valinta-sarja, #2)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)
Paikalla 4 jäsentä ja 46 vierailijaa
Jussi, Wanda, Mustelmann, Rinja
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455