Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Kolmas osa oli mielekkäämpi kuin toinen osa, muttei tämäkään vetänyt vertoja ensimmäiselle osalle. Kerrontaan oli saatu hienosti uutta, sillä Hanan näkökulma oli otettu mukaan. Juoni ei ollut kovin mielekäs, mutta oli hauska huomata, miten kaikki tavallaan alkoi Portlandista ja sinne tapahtumat myöskin päättyivät. Olisin halunnut lopullisemman päätöksen Lenan, Alexin ja Julianin suhteille sekä muutenkin tavallaan lopullisemman loppuratkaisun. Nyt loppu jäi tavallaan auki, mistä en hirveästi pitänyt. Myös Hanan kohtalo jäi kokonaan hämärän peittoon ja siihen olisin toivonut jotain enemmän. Suosittelen lukemaan, jos on lukenut aikaisemmatkin osat.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Requiem: Rakkaus palaa

Lauren Oliver Julkaistu: syyskuu 16, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Marja Helanen. Päällyksen kuva: Gustavo Marx. Alkuperäispäällyksen suunnittelu: Erin Fitzsimmons ja Hilary Zarycky. Sidottu, kansipaperi.

Dystopiatrilogian odotetussa päätösosassa muurit murtuvat ja Lena on väistämättömien ratkaisujen edessä.

New York Timesin bestsellerlistaa koristanut Delirium-trilogia teki Lauren Oliverista dystopiagenren nousevan tähden ja kirjan päähenkilöstä Lenasta netin ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kapinallinen (Outolintu-trilogia, #2)Rajalla (Tarkoitettu-trilogia, #2)Outolintu (Outolintu-trilogia, #1)Labyrintti (Maze Runner, #1)Tarkoitettu (Tarkoitettu-trilogia, #1)
Paikalla 3 jäsentä ja 61 vierailijaa
LordStenhammar, Nokka10, HourglassEyes
Uusin jäsen: Damir Zaripov
Jäseniä yhteensä: 8868