Kirja-arvio: Mifongin kadottama

Kirjoittanut Ruusy - 4.5

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Edellisen kirjan lukemisesta oli jo aikaa, mutta tarina imaisi siti heti mukaan. Alku jatkoi siitä mihin edellinen kirja loppui, siirtymä tapahtui jouhevasti, eikä tullut mitään aikahyppyjä. Tämä sarja jaksaa vuodesta toiseen yllättää. Kiinnostukseni kirjaa kohti nousi mitä lähemmäs loppua tultiin. Rakastan Ardisin vahvaa hahmoa, Linnistä en niinkään välitä. Olisin halunnut enemmän kerrontaa Ardisista ja vähemmän Linnistä. Siv oli uusi mielenkiintoinen hahmo ja mielenkiinnolla jään katsomaan miten hänen ja Joentuoman ystävyyssuhde kehittyy. Lopussa harmitti kun Dante joutui lähtemään, juuri kun he olivat Ardisin kanssa löytäneet yhteisen sävelen. Meresmaa osaa käyttää kirjoissaan erinomaista kieltä, ja voin vain ihailla sitä taituruutta upeiden lauseiden luomisessa. Jään odottamaan jatkoa innolla!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Mifongin kadottama

J. S. Meresmaa Julkaistu: lokakuu 17, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Avainsanat: kotimainen

Sidottu, kansipaperi.

Mifonki-sarjan viides osa kertoo rajoista, jotka eivät olekaan niin lopullisia kuin miltä näyttävät – eivät edes elämän ja kuoleman välillä. Upeasta henkilögalleriasta ja taidokkaasti punotuista tarinoista tunnettu fantasiasarja on kerännyt uskollisen lukijakunnan.

Belonen entinen kuningatar Ardis Isvergal Duverney palaa takaisin kotikaupunkiinsa Merontesiin yhdessä rakastajansa Dante Rondestanin kanssa, mutta kohtaa suru-uutisia, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tuulien koti (Vuorileijonan varjo, #8)Ennen hirttämistä (Ensimmäinen laki, #2)Myrkyn oppitunnit (Yelena Zaltana, #1)Mifongin mahti (Mifonki-sarja, #3)Gondolinin tuho
Paikalla 24 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384