Kirja-arvio: Peto

Kirjoittanut Keskiyön kyyhkynen - 4.5

J.R.Ward kirjoitti jälleen sarjaansa upean kirjan. Rhage ja Mary ovat toinen lempipareistani tähän asti, joten oli ihanaa lukea kirja pitkästä aikaa heidän näkökulmasta. Rhage oli hurmaava itsensä ja nautin hänen seurastaan kovasti. Jokaisessa hyvässä kirjassa pitää olla ainakin yksi hyvän näköinen vampyyri vai mitä? ;)Juonessa oli hyvin tapahtumia ja veljeskunnasta ei voi olla pitämättä! Miinusta kirjaan toi epävakaa alku ja Bittyn ennalta arvattava tulevaisuus. Rakastuin heti mukaan otettuun uuteen Jo:hon ja odotan kovasti lukevani hänestä lisää! Peto tempaisi mukaansa ja jatko osaa odotan kuumeisesti.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Peto

J. R. Ward Julkaistu: marraskuu 12, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

Suositun Mustan tikarin veljeskunta -sarjan 14. osa!

Mustan tikarin veljeskunnassa mikään ei ole niin kuin ennen. Sota Varjoja vastaan onnistuttiin välttämään, mutta vampyyreja vainoavat lesserit ovat vahvempia kuin koskaan aiemmin. Kun veljeskuntalaiset valmistautuvat hyökkäämään lesserien kimppuun, yksi vampyyreistä käy omaa sisäistä kamppailuaan...

Rhagen, veljeskunnan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Minun rakastajani (Mustan tikarin veljeskunta, #8)Rakastaja – vihdoinkin (Mustan tikarin veljeskunta, #11)Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)Varjeltu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 66 vierailijaa
NoctilucA
Uusin jäsen: Alona El Bermawey
Jäseniä yhteensä: 8875