Kirja-arvio: Vihreän saaren laulu

Kirjoittanut Minzki - 2.0

Suoraan sanottuna en pitäytr kirjasta yhtään. Huomasin kirjan ilmestymisen Risingin kautta ja ajattelin, että voisin lukea kirjan. Se näytti ulkoisesti hyvältä ja takakannen tekstikin oli aika mielenkiintoinen. Alussa kirja oli tylsä. Ajattelin, että ehkäpä se paranee loppua kohden. Tuli välillä semmoinen tunne, että en viitsi, en viitsi, mutta en halunnut jättää kirjaa kesken. Luin kyllälkin kaksi muuta kirjaa tämän välissä:) Mielestäni kirja ei vastannut takakantta oikein kunnolla, sillä siinä puhuttiin keijuista, mutta sain kyllä niistä "keijuista" kaikkea muuta kuin keijumaisen kuvan. No, ehkä niin oli tarkoituskin... Kuitenkin kirjassa oli hyvätkin puolensa. Pidin siitä, että "seassa" oli (ilmeisestikin) irlannin kielisiä sanoja ja niistä suomennus viimeisillä sivuilla. Myös kansi oli todella hieno, mutta näköjään ei pidä luottaa hinoihin kansikuviin. Kirjailija oli myös erittäin oikeassa ajan puutteesta, siilä välillä tuntuu, että aika ei oikeasti riitä mihinkään. Välillä tuntui, että onkohan meidänkin maailmassamme toinen ulottuvuus, jonne kaikki aika katoaa....:)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Vihreän saaren laulu

Kate Thompson Julkaistu: tammikuu 21, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Kannen kuvitus ja suunnittelu Paolo Barbieri ja Arnoldo Mondadori Editore S.p.A. Sidottu.

Whitbread-palkinto 2005, Guardian-lastenkirjallisuuspalkinto 2005. Mythopoeic-palkintoehdokas 2008 (lastenkirjat).

Taianomainen tarina tempaa lukijan ikuisen nuoruuden maahan

Kinavaaran kylässä aika on kortilla. Kun 15-vuotiaan JJ Liddyn äiti pyytää ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

13 lahjaa (Keijutrilogia, #1)Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)Verikivi (Kapinaenkelit, #2)13 kirousta (Keijutrilogia, #2)13 salaisuutta (Keijutrilogia, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 55 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Tino Vehoniemi
Jäseniä yhteensä: 9367