Kirja-arvio: Pintasotilaat

Kirjoittanut Mayia - 4.0

Mielenkiinnolla tartuin tuntemattoman kirjailijan esikoisteokseen. Alun kankeuden jälkeen tapahtumat lähtivät etenemään ja tarina tempaisi mukaansa. Kiinnostava juoni onkin yksi kirjan parhaita puolia, varmaan tulen lukemaan myös jatko-osan jos sellainen tulee, ilmeisesti on tulossa. Persoonalliset henkilöhahmot toivat väriä tarinaan, oli helppo kuvitella millaisia tyyppejä he ovat ja millaisessa maailmassa he elävät.

Paikoitellen kirja oli luettavuudeltaan hankakalaa, mutta se ei kuitenkaan haitannut kokemusta, laitan esikoisteoksen piikkiin. Ihan mukava lukea välillä jotain erilaista, sillä en muista lukeneeni aikaisemmin mitään vastaavaa, joskin Metro 2033 on teemoiltaan hyvin lähellä. Jos pidit siitä, kehotan tutustumaan myös tähän.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pintasotilaat

Sam Danes Julkaistu: heinäkuu 14, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifisotilasscifi
Avainsanat: kotimainen, ydinsota

Sidottu.

Ydinsodan jälkeinen harmaus on valloittanut runnotun maailman. Sodasta selvinneet ihmiset sulkeutuivat syvälle maan alle suojaan, muodostaen ihmiskunnan jäänteistä viimeisen tunnetun yhteisön.

Lähes 30 vuotta sodan tuhoisasta päättymisestä, pintasotilaat nousivat ylös taistelemaan tappavan pölyn seassa vaeltavien verenhimoisten petojen ja sortuvien rakennuksien keskelle ihmisten oikeudesta elää jälleen maan pinnalla maailmassa, josta vanhan maailman ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uljas (Kadonnut laivasto, #4)Voitokas (Kadonnut laivasto, #6)All You Need Is Kill #1 (All You Need Is Kill, #1)Operaatio: HarmageddonPelko (Vion tarinat, #1)
Paikalla 5 jäsentä ja 45 vierailijaa
Pisania, LordStenhammar, Louhikäärme, jouko Salonen, punnort
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388