Kirja-arvio: Valinta

Kirjoittanut Anneliana - 4.5

Tykkäsin todella paljon. Ihana päähenkilö kyseessä, vaikka minua ärsyttikin American nimi. Siis, America Singer? Ihan oikeasti? Aspen oli aika mitäänsanomaton hahmo ja niin oli toisaalta ah, niin ihana prinssi Maxon. Kirja eteni tasaista tahtia ja oli todella viihdyttävää lukea. Kaikki mekot, meikit ja kamerat toivat mieleeni hämärästi Nälkäpelin. Ehkä Cass on ottanut hiukan ideoita sieltä. -- Suosittelen kirjaa kaikille nuorille, jotka tykkäävät lueskella juuri sellaisia stereotyyppisiä kirjoja, jotka on pumpattu täyteen romantiikkaa. Hehheh, en itse perusta sellaisesta mutta tämän kirjan kohdalla oli poikkeus. Rakastin tätä.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Valinta

Kiera Cass Julkaistu: helmikuu 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, romantiikka, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Laura Haavisto. Nidottu.

Palatsi täynnä kilpailijoita, mutta vain yksi voi voittaa hänen sydämensä... Kolmekymmentäviisi kaunista tyttöä. Kolmekymmentäviisi kaunista kilpasiskoa...

America Singerillä on edessään ainutkertainen mahdollisuus – 17-vuotiaan nuoren naisen tulisi olla siitä iloinen. Mahdollisuus paeta syntymästä asti suunniteltua tulevaisuutta. Tulla tempaistuksi kimaltelevien iltapukujen ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pimeä sydän (Mystic City, #2)Perijätär (Valinta-sarja, #4)Ainoa (Valinta-sarja, #3)Eliitti (Valinta-sarja, #2)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)
Paikalla 20 vierailijaa
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449