Kirja-arvio: Eliitti

Kirjoittanut Anneliana - 2.5

Tekee mieli täyttää koko tämä arvostelu kirosanoilla. Toinen osa tästä sarjasta oli aivan järkyttävä pettymys ja niin turhauttava, että paiskasin kirjan monta kertaa seinää päin. Oikeasti, American tekopyhyys toi kyyneleet silmille. Hän valittaa ja voivottelee, että prissi Maxon tapailee muita tyttöjä hänen ohellaan, vaikka itse nuoleskelee Aspenia joka tilaisuuden tullen. Kunnioitus Americaa kohtaan laski aivan mittaamattomasti tässä kirjassa. Muuten tykkäsin aika paljon linnan tapahtumien tahdista ja kapinallisten hyökkäyksistä. Mielenkiintoista lukea tulevaisuudessa lisää heidän osallisuudestaan ja aikeistaan. Odotan seuraavaa osaa ja toivotaan, ettei Kiera Cass ole myrkyttänyt sitä täyteen kaikella -piip-.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Eliitti

Kiera Cass Julkaistu: syyskuu 22, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, romantiikka, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Laura Haavisto. Nidottu.

35 tyttöä saapui palatsiin. Vain 6 on jäljellä.

Valintaan osallistui alun perin kolmekymmentäviisi tyttöä. Nyt kun joukko on rajattu kuuden tytön Eliittiin, kilpailu prinssi Maxonin sydämestä muuttuu yhä raivokkaammaksi – ja America yrittää vieläkin selvittää todelliset tunteensa. Rakastaako hän Maxonia, joka voisi tehdä hänen elämästään tarumaista? Vai kuuluuko sydän ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)Ainoa (Valinta-sarja, #3)Valinta (Valinta-sarja, #1)Perijätär (Valinta-sarja, #4)Pimeä sydän (Mystic City, #2)
Paikalla 66 vierailijaa
Uusin jäsen: Aava Shokhimardonov
Jäseniä yhteensä: 9736