Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut Anneliana - 4.5

Yksi suosikki kirjasarjoistani kautta aikojen. Ihana Patch ja vielä ihanempi Nora on sensaatiomaisen mukaansatempaava pari, josta ei voi olla lukematta lisää. Langennutta enkeliä lukiessani hihittelin montakin kertaa (kiitos Noran parhaan kaverin, Veen) ja mielenkiintoni pysyi vahvana silloinkin, kun olin viimeisen lauseen kirjasta lukenut. Patch on uskomattoman vastustamaton ja juuri sellainen mieshahmo, jollaisen jokainen lukija toivoo päähenkilön olevan. Lukekaa ihmeessä, takaan ettette kadu!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uusikuu (Houkutus, #2)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Väristys (Väristys, #1)Vainuttu (Susiraja, #4)Liekki (Liekki-trilogia, #1)
Paikalla 4 jäsentä ja 45 vierailijaa
Salka, NoctilucA, Fievre, HourglassEyes
Uusin jäsen: Spaced_out
Jäseniä yhteensä: 9319