Kirja-arvio: Verisuudelma

Kirjoittanut Anneliana - 4.5

Ohh, miten ihana lukukokemus Verisuudelma olikaan! En ollut varma, ihastuisinko Craegiin ja Paradiseen yhtä paljon kuin sarjan muihin pareihin, mutta Ward teki sen taas - tietenkin. Craeg on ihan älyttömän ihana hahmo ja juuri semmoinen paha poika, jollaisen jokainen tyttö haluaa. Paradise taas ylhästön kaunotar ja Craeg pelkkä orpo siviili. Draamalta ei säästytä (en valita!) kuin ei myöskään hampaiden kiristykseltä. -- Puhutaanpas sitten hiukan kirjan toisesta parista, Marissasta ja Butchista. Vihdoinkin, pitkästä aikaa sai myös kuulla mitä heillekin kuuluu. Turvapaikkaan toimintaan myös paneuduttiin hiukan syvemmin ja Butchilla kuten Marissallakin on omia ongelmia selvitettävänään... -- Kirja oli myös ihan älyttömän hauska! Oli aivan riemastuttavaa lukea taas hiukan sitä vanhaa BDB:tä, jota Ward oli tähän kirjaan ahtanut. Magic-Mike kohtaus sai minut nauramaan niin kovaa, että huhhuh. Sivuhahmotkin olivat ihan huippuja. Novosta tuli mieleen ihan Xhex ja Axesta tuli oudosti Wrath (haloo, joku muukin kuin vain minä?!). Pitemmittä puheitta Verisuudelma oli todella mukava lukukokemus. Ei mielestäni yhtä vakava kuin muut BDB-kirjat ovat olleet, mutta ehkä Ward pyrkiikin siihen. Lukekaa ihmeessä!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Verisuudelma

J. R. Ward Julkaistu: huhtikuu 22, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

Mustan tikarin veljeskunnan tarina jatkuu uudessa sarjassa!

Vampyyrien kuninkaan lähimmän neuvonantajan tytär Paradise haluaa paeta aristokraattisen nuoren naisen elämää. Hän päättää aloittaa Mustan tikarin veljeskunnan koulutusohjelman, vaikka se ei kaikkia miellytäkään. Hän haluaa oppia pitämään puolensa ja ajattelemaan omilla aivoillaan. Suunnitelma on hyvä, mutta ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pimeyden taikuri (Yön siivet, #3)Hämärän prinssi (Yön siivet, #9)Pahan veren valtakunta (Sookie Stackhouse, #7)Uusi elämä (Yön siivet, #4)Illallinen vampyyrin kanssa
Paikalla 22 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384