Kirja-arvio: Mifongin kadottama

Kirjoittanut Q_Black - 3.5

Tämä kirjasarja on aina ollut tavalla tai toisella lähellä sydäntä. Se lumosi heti ensimmäisestä kirjasta lähtien ja veti mukaan historialliseen ja taian täyteiseen maailmaansa. Lukijalle avautuu täysin uudenlainen maailman ennustuksineen ja seikkailuineen eikä tämäkään kylmäksi jättänyt. Mielenkiinto pysyy mielestäni aika hyvin yllä kun hahmojen tarinat on jaettu omiin osioihinsa ja vois pysyä perillä siitä, mitä milloinkin tapahtuu. Ehkei tässä kirjassa tullut esiin mitään suuresti kuohahduttavaa tapahtumaa, mutta juoni eteni ja tämäkin teos jätti odottamaan jatkoa ja miettimään, että mitähän seuraavaksi? Kun ekaan kirjaan vertaa niin hahmojen tarinat ovat laajentuneet ja levinneet sinne tänne kuvitteelliseen maailmaan ja jokaisella on omat haasteensa edessä. En oikein osaa määritellä mikä oli tämän kirjan parasta antia koska kaikki tapahtumat olivat omalla tavallaan jännittäviä ja kiehtovia, ehkäpä on vain odotettava seuraavaa osaa ja katsottava mitä seuraavaksi tapahtuu!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Mifongin kadottama

J. S. Meresmaa Julkaistu: lokakuu 17, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Avainsanat: kotimainen

Sidottu, kansipaperi.

Mifonki-sarjan viides osa kertoo rajoista, jotka eivät olekaan niin lopullisia kuin miltä näyttävät – eivät edes elämän ja kuoleman välillä. Upeasta henkilögalleriasta ja taidokkaasti punotuista tarinoista tunnettu fantasiasarja on kerännyt uskollisen lukijakunnan.

Belonen entinen kuningatar Ardis Isvergal Duverney palaa takaisin kotikaupunkiinsa Merontesiin yhdessä rakastajansa Dante Rondestanin kanssa, mutta kohtaa suru-uutisia, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maresi (Punaisen luostarin kronikoita, #1)Tilinteon aika (Vuorileijonan varjo, #10)Lohikäärmeen kynsi (Pohjoisen legendat, #1)Ikuisesti, siskoniJärven neito (The Witcher – Noituri, #7)
Paikalla 2 jäsentä ja 38 vierailijaa
karivaan, Thialfi
Uusin jäsen: Heidi Nummi
Jäseniä yhteensä: 9374