Kuolema ovella (Eve Dallas #7) - J. D. Robb8

Kirja-arvio :: Kuolema ovella

Kirjoittanut Keskiyön kyyhkynen

Tartuin Kuoleman ovella kirjaan taas jännkttynein mielin. Aihetta ei osaa arvata ennen ensimmäistä murhaa. Juoni oli taas hyvä ja täynnä yllätyksiä! Even sekoilu joulun alla on kiinnostavaa, mutta hieman harmillista. Onneksi Roarke auttoi ja suhtautui vakavasti jouluun! Pieni miinus siitä, että tässäkin kirjassa puitiin Even menneisyyttä. Hänen isänsä vain iskee joka kerta... Nora Roberts toi esille ehkä joidenkin mielestä liian suoran ja irvokkaan tavan murhalle ja sen "valmistelulle". Minä kuitenkin pidän siitä, että asiat kerrottiin sellaisina kuin ne ovat, eikä niiden reunoja aleta silittämään. Oli hienoa, että Peabody otettiin mukaan tarinaan ja Galahad sai myös kohokohtansa. Kiinnostuin yhä enemmän McNabista( huomatkaa silti, että Roarke on yhä suosikkini!!), vaikkakin hän jäi sivurooliin. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen luettuani Kuoleman ovella.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Kuolema ovella

Alkuteos ilmestynyt 1998. Suomentanut Satu Leveelahti. Nidottu.

SUPERSUOSITTU JÄNNITYSSARJA JATKUU YLEISÖN PYYNNÖSTÄ!

Kukaan ei halua olla yksin juhlapyhien aikaan. Yhdelle New Yorkin tyylikkäimmistä deittipalveluista, Personally Yours, se onkin oivallista aikaa yhdistää yksinäiset sydämet. Komisario Eve Dallas on kuitenkin ritualistista sarjamurhaajaa jäljittäessään tehnyt karmaisevan havainnon: kaikki surmatut naiset linkittyvät deittipalveluun. Kun ruumiita tulee lisää, Eve astuu tosirakkauttaan etsivän eliitin maailmaan, jossa tappaja etsii seuraavaa uhriaan ja rakkauden voima vie äärimmäisiin tekoihin.

Eve Dallas -sarja on Nora Robertsin nimellä J. D. Robb julkaisema vauhdikas jännityssarja, joka on kivunnut kirja toisensa jälkeen New York Timesin bestseller-listan kärkeen. 2050-luvun lopun New Yorkissa hyytäviä rikoksia ratkoo säpäkkä komisario Eve Dallas tukenaan hurmaava miljonääriaviomiehensä Roarke.

"Aivan erinomaista viihdettä." - Publishers Weekly