Huutavat haamut (The Nightmare Room #7) - R. L. Stine5

Kirja-arvio :: Huutavat haamut

Kirjoittanut Cliffer666

Melko keskinkertainen. Juonen perusidea on varsin mielenkiintoinen, tosin ehkä siitä olisi saattanut saada paremmankin tarinan aikaan.. Toisaalta oman kestonsa verran se kyllä jaksaa jokseenkin kantaa. Tämä nyt on hieman vaikea arvostella omassa sarjassaan, kun periaatteessa kirjalla on hetkensä, mutta toisaalta se ei silti tunnu mitenkään erityisen kummoiselta.. Kertalukemisena menee varsin kivuttomasti.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Huutavat haamut

Alkuteos ilmestynyt 2001. Suomentanut Mika Kivimäki. Päällyksen kuva: Vince Natale. Sidottu.

Pitelet käsissäsi avainta värisyttävän kauhun maailmaan. Jätä taaksesi kaikki tuttu ja turvallinen. Avaa ovi kauhuun. Aina on tilaa vielä yhdelle... PAINAJAISHUONEESSA

13-vuotias Spencer Turner ei pysty unohtamaan serkkuaan Iania, joka putosi jäihin hänen silmiensä edessä ja hukkui. Spencer haluaa saada Ianiin yhteyden kertoakseen, että hän yritti pelastaa tämän. Erilaisten aaveiden jäljitysyritysten jälkeen Spencer löytää pieneltä sivukujalta kauhukaupan ja sieltä koneen, joka pystyy välittämään haamujen ulvontaa ja ääniä. Mutta toimiiko kone todella? Ei ainakaan silloin, kun Spencerin isoveli Nick pelästyttää piloillaan sen avulla Spencerin ja tämän ystävät. Nickin kepposesta innostuneena Spencer päättää tehdä naapurissa asuvalle Scottille jekun, koska tämä on väittänyt kotitalonsa vilisevän kummituksia. Leikki saa kuitenkin pian kammottavan käänteen, kun nuoret joutuvat kostonhimoisten haamujen käsittelyyn.

The Nightmare Room -sarja on suositun nuorisokirjailija R. L. Stinen värisyttävintä – ja erittäin hyvin myyvää – tuotantoa. Sarjalla on omat verkkosivut osoitteessa www.thenightmareroom.com.