Varjojen nälkä (Yön siivet #5) - Maggie Shayne6

Kirja-arvio :: Varjojen nälkä

Kirjoittanut Keskiyön kyyhkynen

Tästä kirjasta on aivan ensin sanottava, että se ei ollut sitä, mitä odotin. Varjojen nälkä ei iskenyt minuun muiden kirjojen tavoi, vanna kaipasi uutta pontia. Morgan oli kyllä ihan mielenkiintoinen, mutta hänestä ei kerrottu tarpeeksi ja Dante tuntui vain häilyvän mukana eikä heistä saanut kunnon otetta. Maxinesta en pitänyt yhtään. Rakastin silti Morganin taloa ja Shayne tapaa kirjoittaa. Hän pystyy varmasti parempaan ensi kirjassa! Jotenkin juoni olisi kaivannut enemmän toimintaa...


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Varjojen nälkä

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Morgan DeSilva kokoaa elämänsä lankoja yhteen ystävänsä vanhassa linnassa ja yrittää keskittyä uuden käsikirjoituksen tekemiseen. Hän ei ole sairas, mutta jostain käsittämättömästä syystä hän tuntee olonsa koko ajan yhä heikommaksi. Ja hänen unensa tuntuvat todellisemmilta kuin koskaan aikaisemmin. Hän voisi vaikka vannoa, että eksoottinen ja tumma mies unesta oli oikeasti läsnä hänen makuuhuoneessaan.

Dante jätti vuosia sitten kuolevaisen elämänsä mustalaisleirissä ja on siitä lähtien karttanut päivänvaloa ja kirjoittanut päiväkirjoja. Nyt hänen linnassaan asuu nainen, joka vaarallisen viettelevästi vetää Dantea puoleensa ilmestyessään illalla makuhuoneen parvekkeelle satiiniyöpaidassaan.

Maxine Stuart on vihdoinkin löytänyt unelma-ammattinsa; hän on saanut yksityisetsivän toimiluvan. Hänen luonteensa on aina vienyt hänet arvoitusten äärelle ja joskus löydetyt johtolangat ja todisteet tuntuvat vaarallisilta, kuten palavasta tutkimuskeskuksesta löydetty CD-levy, täynnä kummallisia tietoja vampyyreiksi väitetyistä henkilöistä.

Varjot vetävät puoleensa salaisuuksia kunnes niiden tiet odottamattomasti käyvät yhteen.