Kirja-arvio: Saga: Toinen kirja

Kirjoittanut Emelie - 5.0

Sarjan toinen osa oli paljon vauhdikkaampi kuin edeltäjänsä, sillä nyt hahmojen esittelyihin ei mennyt aikaa. Tarina eteni paikoitellen aika vauhdikkaastikin, joskus ehkä jopa liian; minä olisin halunnut jäädä fiilistelemään joitain kohtia pidemmäksikin aikaa. Piirrosjälki oli edelleen moitteetonta, pidin tässä osassa erityisesti hahmojen ilmeistä. Tarinallisesti tässä oli muutamia tosi hienoja twistejä, jotka todella yllättivät. Ja huumori tulee näissä minulle aina yllättäen vastaan ja se kirvoittaa joka kerta jopa yllättyneitä naurahduksia. Se pitää tarinan virkistävänä. Täydet viisi tähteä, toivottavasti taso jatkuu yhtä korkeana jatkossakin.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Saga: Toinen kirja

Brian K. Vaughan, Fiona Staples Julkaistu: elokuu 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera, sarjakuva

Kokoelman alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Antti Koivumäki. Sidottu.

Hugo-palkintoehdokas 2014.

2000-luvun kovin sarjakuvahitti saa jatkoa

Toisiinsa rakastuneiden vihollissotureiden pakomatka jatkuu halki äärettömän avaruuden. Yhdessä pienen vauvansa ja yllätysvieraiksi saapuneiden appivanhempien kanssa Alana ja Marko väistelevät kuolettavia tappajia, vähäpukeisia jättiläisiä sekä muita mielikuvituksellisia ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Saga: Neljäs kirja (Saga, #4)Saga: Kolmas kirja (Saga, #3)Saga: Viides kirja (Saga, #5)Saga: Kuudes kirja (Saga, #6)Saga: Seitsemäs kirja (Saga, #7)
Paikalla 48 vierailijaa
Uusin jäsen: Ilona
Jäseniä yhteensä: 9574