Yön kirous (Manalan valtiaat #1) - Gena Showalter10

Kirja-arvio :: Yön kirous

Kirjoittanut Anneliana

Luin kirjan englanniksi, koska en millään löytänyt suomennettua versiota. Pakko myöntää, että Showalter on luonut aivan uskomattoman koukuttavan kirjasarjan. Oli kiva huomata, että Väkivallan riivaama Maddoxin tekoja ei sokerikuorrutettu. Hänen mielensä on synkkä, väkivaltainen ja julma ja se pysyi kutakuinkin sellaisenaan kirjan loppuun saakka. Ashlyn totta kai on ainoa, joka pystyy rauhoittamaan hänen demoninsa.
Muut soturit, Reyes, Lucien, Paris, Aeron ja Torin ovat niin... ihania? Rakastuin jokaiseen heihin aivan mittamattomasti, enkä malta odottaa että pääsen lukemaan heidänkin tarinansa.
Kirja leiskui kuumia kohtauksia ja kutkuttavia juonenkäänteitä. Takaan, ettei kirja jätä sinua kylmäksi!


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Yön kirous

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Eeva Parviainen. Nidottu.

Budapestin kukkuloilla on linna, jossa asustaa salaperäisiä sotureita. Tekevätkö he enkelten tekoja, vai ovatko he demoneita?

Ashlyn on koko ikänsä kärsinyt äänistä, joita hän kuulee. Hänelle puhuvat yhtälailla menneisyyden kuin nykyisyydenkin asukkaat. Hän on koko ikänsä palvellut Instituuttia, jonka tehtävänä on etsiä yliluonnollisia olentoja.

Maddoxin kirous on kuolla joka vuorokausi. Hän on saanut ristikseen kantaa sisällään Väkivaltaa. Eivätkä hänen soturitoverinsa ole sen hilpeämpää joukkoa: hänen lisäkseen linnassa asuu mm. Kuolema, Haureus ja Viha.

Uteliaisuuttaan Ashlyn kaapataan linnaan ja yhtäkkiä hän saakin nauttia hiljaisuudesta. Maddoxin seurassa äänet eivät riivaa häntä. Hiljaisuus on kuitenkin alkusoittoa ikiaikaisten jumalien sodalle. Taistelu on jälleen alkanut, mutta rakkaus on vahva ase, sen saavat Ashlyn ja Maddox todistaa.

”Oikea jalokivi! Rikas kuvaus ja elähdyttävät yksityiskohdat tekevät kirjasta loistavan esimerkin siitä, miksi rakkausromaaneja kannattaa lukea.” – A Romance Review