Kirja-arvio: Yön kirous

Kirjoittanut Anneliana - 5.0

Luin kirjan englanniksi, koska en millään löytänyt suomennettua versiota. Pakko myöntää, että Showalter on luonut aivan uskomattoman koukuttavan kirjasarjan. Oli kiva huomata, että Väkivallan riivaama Maddoxin tekoja ei sokerikuorrutettu. Hänen mielensä on synkkä, väkivaltainen ja julma ja se pysyi kutakuinkin sellaisenaan kirjan loppuun saakka. Ashlyn totta kai on ainoa, joka pystyy rauhoittamaan hänen demoninsa.
Muut soturit, Reyes, Lucien, Paris, Aeron ja Torin ovat niin... ihania? Rakastuin jokaiseen heihin aivan mittamattomasti, enkä malta odottaa että pääsen lukemaan heidänkin tarinansa.
Kirja leiskui kuumia kohtauksia ja kutkuttavia juonenkäänteitä. Takaan, ettei kirja jätä sinua kylmäksi!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Yön kirous

Gena Showalter Julkaistu: helmikuu 15, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Eeva Parviainen. Nidottu.

Budapestin kukkuloilla on linna, jossa asustaa salaperäisiä sotureita. Tekevätkö he enkelten tekoja, vai ovatko he demoneita?

Ashlyn on koko ikänsä kärsinyt äänistä, joita hän kuulee. Hänelle puhuvat yhtälailla menneisyyden kuin nykyisyydenkin asukkaat. Hän on koko ikänsä palvellut Instituuttia, jonka tehtävänä on etsiä yliluonnollisia olentoja.

Maddoxin kirous on ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Liian suuri riski (Hidden Wolves, #1)Intohimon pimeä puoli (Manalan valtiaat, #5)Pimeyden suudelma (Manalan valtiaat, #2)Hämärän reunalla (Yön siivet, #7)Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #5)
Paikalla 31 vierailijaa
Uusin jäsen: E.L
Jäseniä yhteensä: 8863