Kirja-arvio: Nautinnon kirous

Kirjoittanut Anneliana - 2.5

BLÄÄÄÄH. Tämä kirja on ihan varmasti yksi tylsimmistä koko sarjassa. Danika rasitti minua ihan älyttömästi, itki ja inisi joka hemmetin sivulla. Ei ollut varma mitä haluaa tai mitä ei halua. Ei tiedä rakastiko Reyesiä vai eikö rakastanut Reyesiä. Inisi ja inisi, inisi ja inisi. Meni joskus kyllä niin hermoihin koko muija, että oli pakko lopettaa hetki koko lukeminen. Reyes taas jäi aika lailla varjoon Danikan takia. Olin itseasiassa aika innoissani aloittaessani lukea kirjaa, mutta alku oli todella tylsä ja joutui oikein pakottamaan itsensä lukemaan loppuun. Muut sivuhahmot - luojan kiitos - pelastivat kirjan. No eipä mitään, olihan kirjan loppu hyvä. Danika vihdoinkin tajusi mitä haluaa ja Reyes samoin. En kuitenkaan lukisi uudestaan, sen verran tylsä ja ärsyttävä päähenkilö oli kyseessä.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Nautinnon kirous

Gena Showalter Julkaistu: huhtikuu 19, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Eeva Parviainen. Nidottu.

Miten pitkälle epätoivoinen sydän voi mennä rakkauden takia?

Danika oli koko elämänsä nähnyt selittämättömiä painajaisia. Maalaaminen oli ollut ainoa tie päästä eroon yöllisistä näyistä. Eikä hän koskaan olisi voinut kuvitella, että hänen maalauksensa voisivat joskus olla pelastus hänelle ja koko maailmalle.

Reyes oli saanut kirouksekseen Kivun hengen, joka riivasi ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)Velhotohtori (Noitakronikat, #3)Ikiyön tarinoita (Yön siivet, #1)Lumoava kaaos (Loihtijakronikka, #3)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)
Paikalla 43 vierailijaa
Uusin jäsen: Luljeta Buxhovi
Jäseniä yhteensä: 9558