Intohimon pimeä puoli (Manalan valtiaat #5) - Gena Showalter10

Kirja-arvio :: Intohimon pimeä puoli

Kirjoittanut Anneliana

Huikea kirja kyllä. Pakko myöntää, että Aeron ja Olivia ovat lempipariskuntani koko sarjassa (kröhöm, tähän mennessä, kröhöm). Aeronilla on sisällään Vihan demoni ja Olivia on taas enkeli, joka palkattiin murhaamaan Aeron, mutta lankesi kun ei suostunut toteuttamaan tehtävää.

Olivia on aivan ihana hahmo! Hiukan tietämätön ja joissakin suhteissa ehkä jopa naiivi, mutta se sai minut vaan rakastamaan häntä entistä enemmän. Olivian Aeron viettely-yritykset olivat niin huikeita, että nauroin ihan ääneen kohtauksia lukiessa! Ja sitten Aeron... voi Aeron. Lempisoturini, ylivoimaisesti. Oli ihanaa seurata, kuinka hän alkoi vähitellen tajuta, sivu sivulta, kuinka paljon Olivia alkoi hänelle tarkoittaa. Tämän kirjan loppu on ehkä yksi yllättävimmistä koko sarjassa ja se saa suun loksahtamaan auki.

Eikä sitten unohdeta Legionia! Tiedän, että monet eivät hänestä pitäneet tässä kirjassa, mutta mielestäni hän oli aivan mahtava lisäys. Hänen olonsa kirjassa todisti ja lujitti sitä tosiasiaa, että Aeron ei ketään muuta kuin Oliviaa tulisi koskaan tahtomaankaan.

Ihana kirja kaiken kaikkiaan kyllä oli. Rakastan ihan mittaamattomasti!


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Intohimon pimeä puoli

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Kaukaisessa linnakkeessa Budapestissa kahtatoista kuolematonta – toinen toistaan vaarallisemman viettelevää – soturia sitoo muinainen kirous, jota kukaan ei ole onnistunut murtamaan. Kun voimakas vihollinen palaa, he matkaavat ympäri maailman etsimässä jumalten pyhäinjäännöstä – joka uhkaa tuhota heidät kaikki.

Valtiaat ovat jo löytäneet kaksi Kronoksen artefakteista: Pakon häkin ja Kaikkinielevän silmän. Vielä heiltä puuttuu Näkymättömyyden viitta ja Viiltävä sauva.

Valtias Aeron, Vihan vartija, tapaa vihdoin Olivian‚ langenneen soturienkelin, joka on demonien vastakohta. Olivia on ilontuojaenkeli, joka on pitkään seurannut ihmisten elämää ja pyrkinyt luomaan heille iloa ja onnea. Nyt hän on utelias ja hän haluaa edes hetken elää tavallista ihmisen elämää‚ ja kokea intohimoa ja rakkautta. Yleisesti linnakkeessa tiedetään, etteivät Demonit ja Enkelit sovi yhteen. Onko tämä tieto kumottavissa?

Liity mukaan matkalle tähän synkän aistilliseen maailmaan, jossa hyvän ja pahan välinen raja hämärtyy ja todellinen rakkaus joutuu äärimmäiseen testiin. Kun panokset kovenevat, tehtävä muuttuu vaarallisemmaksi ja romantiikka kuumemmaksi! Viides itsenäinen osa sarjasta Manalan valtiaat.