Huikea kirja kyllä. Pakko myöntää, että Aeron ja Olivia ovat lempipariskuntani koko sarjassa (kröhöm, tähän mennessä, kröhöm). Aeronilla on sisällään Vihan demoni ja Olivia on taas enkeli, joka palkattiin murhaamaan Aeron, mutta lankesi kun ei suostunut toteuttamaan tehtävää.

Olivia on aivan ihana hahmo! Hiukan tietämätön ja joissakin suhteissa ehkä jopa naiivi, mutta se sai minut vaan rakastamaan häntä entistä enemmän. Olivian Aeron viettely-yritykset olivat niin huikeita, että nauroin ihan ääneen kohtauksia lukiessa! Ja sitten Aeron... voi Aeron. Lempisoturini, ylivoimaisesti. Oli ihanaa seurata, kuinka hän alkoi vähitellen tajuta, sivu sivulta, kuinka paljon Olivia alkoi hänelle tarkoittaa. Tämän kirjan loppu on ehkä yksi yllättävimmistä koko sarjassa ja se saa suun loksahtamaan auki.

Eikä sitten unohdeta Legionia! Tiedän, että monet eivät hänestä pitäneet tässä kirjassa, mutta mielestäni hän oli aivan mahtava lisäys. Hänen olonsa kirjassa todisti ja lujitti sitä tosiasiaa, että Aeron ei ketään muuta kuin Oliviaa tulisi koskaan tahtomaankaan.

Ihana kirja kaiken kaikkiaan kyllä oli. Rakastan ihan mittaamattomasti!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Intohimon pimeä puoli

Gena Showalter Julkaistu: helmikuu 1, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Kaukaisessa linnakkeessa Budapestissa kahtatoista kuolematonta – toinen toistaan vaarallisemman viettelevää – soturia sitoo muinainen kirous, jota kukaan ei ole onnistunut murtamaan. Kun voimakas vihollinen palaa, he matkaavat ympäri maailman etsimässä jumalten pyhäinjäännöstä – joka uhkaa tuhota heidät kaikki.

Valtiaat ovat jo löytäneet kaksi Kronoksen artefakteista: Pakon häkin ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Himo (Langenneet enkelit, #2)Kateus (Langenneet enkelit, #3)Hiljaisuus (Langennut enkeli, #3)Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 36 vierailijaa
Siivetön lohikäärme
Uusin jäsen: Toni Vilkkinen
Jäseniä yhteensä: 9368