Kuoleman salaliitto ei vetänyt alussa mukaansa sarjan edellisten osien tapaan. Kerros kerrokselta se kuitenkin syveni ja sytytti sitten arvaamatta lukijansa.  Juoni oli mielekäs ja arvaamattomia käänteitäkin löytyi. Roarke oli hahmoista jälleen suosikkini ja lumoava itsensä. Eve taas alkoi hieman kyllästyttää minua ikuisten ongelmiensa kanssa. Luulisi, että hänen menneisyydestään olisi jo päästy eteenpäin, mutta aina jäädään jumiin lapsuuteen. Even ja Roarkeen avioliiton olisin toivonut syvenevän. Kirja oli kaiken kaikkiaan.... hyvä. 

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kuoleman salaliitto

J. D. Robb Julkaistu: helmikuu 24, 2014
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, romantiikka, jännitys

Alkuteos ilmestynyt 1999. Suomentanut Satu Leveelahti. Nidottu.

Eve Dallasin täytyy sukeltaa syvälle New Yorkin sisuksiin, kun hänet kutsutaan tutkimaan kadulla nukkuneen miehen kuolemaa. Yllätyksekseen Eve löytää laserintarkan reiän sieltä, missä miehen sydän ennen oli – erittäin taitavan kirurgin työtä. Pian selviää, että vastaavia, kummallisia tapauksia on sattunut ympäri Amerikkaa ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuoleman riitit (Eve Dallas, #5)Alaston kuolema (Eve Dallas, #1)Kuoleman ikuistama (Eve Dallas, #3)Maineikas kuollessaan (Eve Dallas, #2)Kuoleman enkeli (Eve Dallas, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 47 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449