Kirja-arvio: Lasinen miekka

Kirjoittanut Soraya - 4.0

Aloitin tämän kirjan lukemisen nopeasti luettuani Punaisen kuningattaren. Sarjan ensimmäisessä kirjassa oli sen verran potentiaalia, että odotin myös toiselta osalta paljon. Kirja oli kaiken kaikkiaan hyvä, ja hotkaisin tämänkin parissa päivässä. Edelleenkin jatkettiin tapahtumarikkaalla menolla. Helpon luettavuuden, toiminnan ja erityisesti mielenkiintoisten henkilöhahmojen ansiosta sivujen käänteleminen kävi helposti ja ennen kuin huomasinkaan, olin jo kääntänyt viimeisekin sivun. Odotin Maren ja Calin väliseltä suhteelta vieläkin vähän enemmän, mutta ymmärsin niiden puutteen; Mare on varautunut ja järkeilevä hahmo, joka ei juurikaan anna tunteilleen arvoa. Hänen ajatuksensa pyörivät liian tiiviisti tapahtumien laskelmoinnin ja pelon ympärillä jättääkseen tilaa romantiikalle.
Kirjassa kohdattiin paljon uusia hahmoja ja vanhoihin tutustuttiin paremmin. Sarjan toinen kirja antaa kivaa syvyyttä kokonaisuudelle, ja loppu jättää ajatuksille varaa harhailla jo seuraavan kirjan pariin. Kerrassaan ihana sarja!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Lasinen miekka

Victoria Aveyard Julkaistu: tammikuu 10, 2017
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, dystopia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Jussi Korhonen. Kansi: Sanna-Reeta Meilahti. Sidottu.

”Punaisen kuningattaren lukijat eivät tule pettymään.” – Guardian

Nortan kuningaskunnassa kuohuu – punaisten keskuudessa muhii kansannousu ja hopeiset ovat varpaillaan. Heidän ylivaltaansa on ilmestynyt punainen särö nimeltä Mare Barrow, jonka kyky hallita sähköä ja salamoita on ennennäkemätön jopa mahtavia kykyjä hallitsevien hopeisten ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuninkaan kahleet (Hopea, #3)Punainen kuningatar (Hopea, #1)NokkosvallankumousPimeä sydän (Mystic City, #2)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)
Paikalla 47 vierailijaa
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376