Kirja-arvio: Rajalla

Kirjoittanut Yö (Eit) - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Kirjaa lukiessani odotin paljon sitä, koska Ky ja Cassia päätyisivät taas yhteen, mutta kun se viimein tapahtui, ei kirja tuntunutkaan enään niin mielenkiintoiselta. 

Vaikka alussa tarinan kertomisen jakaminen useammalle henkilölle hankaloitti lukemista kun ei aina huomannut kuka on kertojana, toi se kuitenkin mukavaa jännitystä ja vaihtelua kirjaan. 

Cassian ja Kyn erossaolo ja toistensa etsiminen antoi mukavaa potkua lukemiseen kun halusi tietää kuinka kaksikolle kävisi ja löytäisiväthän he toisensa :)

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Rajalla

Ally Condie Julkaistu: toukokuu 29, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Kaisa Kattelus. Sidottu, kansipaperi.

Vaikuttavan trilogian odotettu toinen osa jatkaa tulevaisuuden yhteiskuntaan sijoittuvaa kiehtovaa tarinaa. Cassia matkaa ulkoprovinsseihin etsimään Ky'ta, mutta tämä on karannut ja jättänyt jälkeensä vain muutamia vihjeitä. Etsintäretkellään Cassia kohtaa uusia ystäviä ja liittolaisia ja joutuu kyseenalaistamaan kaiken mihin siihen asti on uskonut.

Yhteiskunnan unelmapoika Xanderkaan ei ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Viallinen (Viallinen, #1)Labyrintti (Maze Runner, #1)Outolintu (Outolintu-trilogia, #1)Perillä (Tarkoitettu-trilogia, #3)Halki ikiyön (Paljaan taivaan alla, #2)
Paikalla 2 jäsentä ja 47 vierailijaa
kyty, FreakyMike
Uusin jäsen: Maria Ketola
Jäseniä yhteensä: 9451