Perillinen (Perillinen #4) - Christopher Paolini9

Kirja-arvio :: Perillinen

Kirjoittanut Lintukarhu

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Perillinen on täydellinen lopetus samannimiselle kirjasarjalle. Nyt mukana on sekä taistelukohtauksia että romantiikkaa ja syvällisyyttä. Tuo galbatoriksin kukistaminen on aika kliseinen, pistetään tyyppi katumaan, mutta nyt kun mukana on entistä enemmän hyviä hahmoja, kirja on mielestäni tosiaan arvoisensa lopetus huipulle sarjalle.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Perillinen

Perillinen, eli Sielujen holvi. Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Sirkka Aulanko. Kannen kuva: John Jude Palencar. Sidottu, kansipaperi.

Kohtaloaan seuraava nuori Eragon ja hänen lohikäärmeensä Saphira ovat kulkeneet pitkän matkan. Edessä on vielä monta vaaraa ennen kuin unohtumaton tarina saa päätöksensä. Ovatko Eragon ja Saphira valmiita kohtaamaan Galbatorixin? Tässä taistelussa ei ole tarjolla uusia mahdollisuuksia.

Christopher Paolinin luomaa lohikäärmesaagaa on seurattu huippusuosituissa romaaneissa Eragon, Esikoinen ja Brisingr. Sarja on yksi 2000-luvun suuria kirjallisia menestystarinoita, ja se päättävää fantastisen dramaattista Perillistä odottavat kaikenikäiset lukijat maailman joka kolkilla. Eragonin ja Saphiran taru saa viimein arvoisensa, uljaan lopun, kun alkamassa on kaikkien aikojen seikkailu. Älä jätä väliin!