Kirja-arvio: Loputtomasti

Kirjoittanut Adolfina Romanov - 1.5

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

No loppuihan sekin lopulta. Kyllä, luin koko sarjan, vaikka se kovasti turhauttikin. Kakkonen oli jotain aivan kamalaa, mutta onneksi tämä sentään oli hieman parempi, vaikkei ihan ykkösen veroinen. Joka ei sekään mikään häävi ollut. Evien seikkailut loppuivat tähän, ja heitimme hyvästit koko hahmolle ilman minkäänlaista haikeutta. Jos olisi aivan aseellauhatun pakko nimetä hahmoja, joita jäisi eniten ikävä, niin kai sitten Reth ja Arianna. Ai mutta kas kummaa, hekin hyppäsivät loppujen lopuksi portaalista ja adios heille vaan. Niin, ja ihmissusi-Jaques, ai mutta kas kummaa, hänkin kuoli jo ykkösosan alussa juuri kun olin alkamasa tykästyä. Höh. Joka tapauksessa: luojan kiitos pääsee nyt jatkamaan elämässä eteenpäin.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Loputtomasti

Kiersten White Julkaistu: maaliskuu 25, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Leena Perttula. Sidottu.

MENESTYSSARJAN PÄÄTÖSOSA

Evie haluaisi olla ihan tavallinen nuori, mutta hänen yliluonnollinen menneisyytensä ei jätä häntä rauhaan. Kansainvälisessa paranormaalien hallintovirastossa on uusi johtaja, joka haluaa Evien takaisin päämajaan. Pimeän hovin kuningatar puolestaan kiduttaa ihmisiä synkässä valtakunnassaan, ja kaiken lisäksi yliluonnolliset olennot ovat itsepintaisesti sitä mieltä, että ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Liikkuva linna (Liikkuva linna, #1)Rönsyilevä talo (Liikkuva linna, #3)Valittu (Yön talo, #3)Kirjaan kadonnutTuntemattoman tropikin vangit
Paikalla 2 jäsentä ja 50 vierailijaa
Fievre, Jussi
Uusin jäsen: Mervi Tervo
Jäseniä yhteensä: 9553