Kirkas tähti (Kuolemattomat #5) - Alyson Noël6

Kirja-arvio :: Kirkas tähti

Kirjoittanut Adolfina Romanov

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Kohta alkaa tämäkin stoori lähestyä loppuaan. Periaatteessa ihan hyvä, sarja kun on välillä alkanut tuntua vähän venytetyltä ja väkisinväännetyltä (vain vähän). Mutta onneksi Havenista jo päästiin, ennen kuin hänen tempauksensa menivät yli. Mutta sentään ei ole tämä sarja genrensä häpeä: yleisesti ottaen tämä on ihan mukavaa luettavaa, vaikka ykkösosan mystiikka onkin jo haihtunut savuna ilmaan. Taso on laskenut hyvin loivasti ja varovasti, niin ettei huomaa, jos ei nyt ala tarkasti muistelemaan alkutaipaleita. Ihan on hienosti tehty tarina, lukekaa pois vaan jos huvittaa.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Kirkas tähti

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Sirpa Meripaasi. Sidottu.

Paras ystäväsi tuntee kaikki salaisuutesi ja heikkoutesi - mitä tapahtuisi, jos hänestä tulisikin pahin vihollisesi?

Everin paras ystävä, kuolemattomaksi tullut Haven, ei anna Everille anteeksi poikaystävänsä kuolemaa. Hän janoaa kostoa ja aikoo Everin lisäksi tuhota myös Damenin ja Juden. Aseenaan hän käyttää Damenin menneisyydestä urkkimaansa pimeää salaisuutta. Everin on selätettävä epäilyksensä ja löydettävä piilossakin olleet voimansa voidakseen pelastaa rakkautensa, mutta ennen kaikkea oman, Damenin ja Juden hengen. Voiko jo vuosisatoja kestänyt rakkaus voittaa uudet esteet?

Amerikkalaisen Alyson Noëlin menestyssarjasta on aiemmin suomennettu Punaiset tulppaanit, Sininen kuu, Varjojen maa ja Musta liekki. Kirjoja on julkaistu jo 35 maassa, ja sarjan elokuvaoikeudet on myyty Summit Entertainment –filmiyhtiölle, joka on myös Twilightin tuottaja.