Matka alkaa (Etsijät #1) - Erin Hunter9

Kirja-arvio :: Matka alkaa

Kirjoittanut Sopu

"Kaikki alkaa normaalin karhun elämästä..."

 

Pidin tästä kirjasta, sillä alkuun pystyi eläytymään hyvin. Oli mukavaa olla jääkarhun pentu, josta emo huolehtii. Kallik oli mielestäni alussa paljon luontevampi, kuin liityttyään joukkoon. Tunnelmat vaihtuivat kuiten äkkiä draamaan ja karhunpennut joutuivat selviytymään yksin, ilman emojaan. Toklon pentunäkökulma ei tehnyt minuun suurta vaikutusta, mutta pidin myös Lusan karhulinnapäivistä. Alkua kesti mukavan matkaa. (Juonipaljastukset alkavat tästä-->) Oli hyvä, ettei muutos tullut äkkiseltään. "Matka alkaa"- sopii niille, jotka pitävät eläimistä, ja haluaisivat kokea, millaista karhun elämä on, mutta hyväksyisivät myös fantasiakirjoihin kuuluvan pienen epärealistisuuden ja muotoaan muuttavan karhun. Tämän kirjan luettuaan, on aivan pakko päästä lukemaan muutkin osat. Rakastan sarjaa, sillä se luo minulle uuden maailman.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Matka alkaa

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Mika Renvall. Sidottu.

Kolme karhua – jääkarhu Kallik, mustakarhu Lusa ja harmaakarhu Toklo – joutuvat pentuina eroon perheistään, ja heidän on selviydyttävä yksin karussa erämaassa. He päätyvät yhteen ja lähtevät huimaan seikkailuun etsimään uutta tulevaisuutta oppaanaan Ujurak, harmaakarhun pentu, joka ei ole aivan tavallinen karhu…

Etsijät (Seekers) on Soturikissat-kirjoistaan tunnetun ERIN HUNTERIN toinen eläinfantasiasarja. Se vie lukijan villiin pohjoiseen luontoon ja ilmaston lämmetessä muuttuvaan ympäristöön. Matka alkaa on sarjan ensimmäinen osa.

Etsijöiden maailmaan voi tutustua www.seekerbears.com-sivuilla.