Kirja-arvio: Smaragdiatlas

Kirjoittanut Truuners95 - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Yksinkertaisesti mahtava sarjan aloitus. Kirjaa lukiessa ei ollut yhtään tylsää hetkeä. Katen voimaa voi vain ihailla, kun hän on pitänyt perheen koossa kymmenen vuoden ajan, vaikka hänen sisällään kalva epäilys, että saavatko he vanhempansa takaisin. Michael oli suurimman osaa kirjasta vähän nysvä, mutta sai hän sentään pari huippuhetkeä kirjan aikana. Emma on elävästi kuvattu sisupussi. Kaikki muutkin hahmot olivat mieleenpainuvia, kuten Gabriel, Kapteeni/kuningas Robbie, ilkeä kreivitär sihteereineen ja lyhyen, mutta sitäkin uhkaavamman esiintymisen tehnyt (aika komea nimi pahuuden herralle annettu) Karmo Magnus. Käyn heti lukemaan seuraavaa osaa.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Smaragdiatlas

John Stephens Julkaistu: syyskuu 13, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Kaisa Kattelus. Sidottu, kansipaperi.

Eräänä kylmänä talvi-iltana kolme sisarusta tempaistaan kodin lämmöstä yön selkään...

Kate, Michael ja Emma ovat kiertäneet kymmenen vuoden ajan orpokodista toiseen mutta eivät vieläkään tiedä, miksi heidät erotettiin vanhemmistaan. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun sisarukset päätyvät salaperäiseen Cambridge Fallsin pikkukaupunkiin ja löytävät ikivanhan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Viimeinen toivo (Soturikissat: Tähtien enne, #6)Talvisateet (Vuorileijonan varjo, #7)Liitto (Unien kirjat, #3)Kadonneiden laakso (Deltoran vyö, #7)Hurjien tarinoiden talo (Hurjien tarinoiden talo, #1)
Paikalla 27 vierailijaa
Uusin jäsen: Maria Ketola
Jäseniä yhteensä: 9451