Kirja-arvio: Pimennys

Kirjoittanut lolde - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

mielestäni tähän astisista Kolmikon mahdin kirjoista paras ja samalla myös yksi koko Soturikissa sarjan parhaista kirjoista. Kolmikon mahti sai paljon uusia käänteitä tämän kirjan myötä kun vieras Sol ilmaantuu Myrskyklaaniin kertomaan ennustuksesta, josta edes Tähtiklaani ei ole kissoille kertonut. Suuren taistelun myötä myös ennustus käy toteen ja seuraamukset koettelevat kaikkia klaaneja. Suuri taistelu oli ehdottomasti myös piristävää luettavaa, jos niin nyt voi sanoa.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pimennys

Erin Hunter Julkaistu: maaliskuu 24, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Närhitassu on viimein paljastanut sisaruksilleen ennustuksen heitä odottavasta suuresta mahdista, ja oppilaat tietävät, että klaanien tulevaisuus on heidän käpälissään. Salaa mielessään he kaikki kuitenkin himoitsevat valtaa: Leijonatassu haluaisi olla taisteluissa voittamaton, Paatsamatassu haaveilee päällikkyydestä ja Närhitassu tietää, että hän yksin näkee menneisyyteen ja tulevaisuuteen.

lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuunnousu (Soturikissat: Uusi profetia, #2)Keskiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #1)Iltahämärä (Soturikissat: Uusi profetia, #5)Hehkuva tähti (Soturikissat: Klaanien synty, #4)Kertomattomia tarinoita (Soturikissat-novellit, #1)
Paikalla 78 vierailijaa
Uusin jäsen: Marjut Järvinen
Jäseniä yhteensä: 9326