Kirja-arvio: Pitkät varjot

Kirjoittanut lolde - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Sarja paranee kirja kirjalta, ja tämä osa on taas edellistään parempi. Jännittävät kohtaukset jatkuvat läpi koko kirjan, varsinkin kun kolmikko saa kuulla karun uutisen heidän menneisyydestään, jota en itse ainakaan osannut lainkaan odottaa. Lopputulos on kuitenkin itselleni jo aika ennalta-arvattava, voin toki olla myös väärässä. Kirjan loppuhuipennus on kun Saarniturkki löydetään murhattuna ja kaikki viittaa siihen että asialla on ollut yksi heidän omistaan.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pitkät varjot

Erin Hunter Julkaistu: kesäkuu 22, 2016
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Soturikissaklaaneissa kuohuu. Varjoklaani on kääntänyt selkänsä Tähtiklaanille ja päättänyt seurata metsään tulleen muukalaisen opetuksia. Närhitassu on kuitenkin varma siitä, että soturiesi­-isät ovat edelleen tärkeä osa soturilakia. Tutkimusretkillään hän päätyy syvälle klaanien menneisyyteen, kauemmas kuin edes Tähtiklaanin muisti ulottuu.

Soturiksi päässyt Leijonaroihu saa kauheita ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Näkö (Soturikissat: Kolmikon mahti, #1)Myrskyn aika (Soturikissat: Klaanien synty, #2)Yön kuiskaukset (Soturikissat: Tähtien enne, #3)Väärätähden lupaus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #4)Taivasklaanin kohtalo (Soturikissat-erikoisseikkailut, #2)
Paikalla 44 vierailijaa
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449