Evanescent - Katoavainen on mahtava aloitus sarjalle. Juoni on todella hyvä ja hahmot omanlaisiaan persoonia. Pidin Teganista, vaikka hän olikin joissain kohdissa ärsyttävä. Mutta se vain paransi hahmoa, koska kaikki ihmisethän ovat joskus ärsyttäviä, joten se oli vain parempi. Alisha ja Alaric olivat myös kivoja. Pidin siitä, että hekin olivat selvästi mukana kirjassa, eikä vain jotain pelkistettyjä muovihahmoja, joiden on vain tarkoitus tehdä päähenkilöstä vahvempi. Dante oli myös todella ihana hahmo.

 

Kirjan loppu oli todella hyvä. Sen traagisuus aiheutti sen, että haluan ehdottomasti lukea myös kirjan jatko-osan. 

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Evanescent – Katoavainen

Sarianna Suorsa Julkaistu: kesäkuu 2015
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, fantasia
Avainsanat: kotimainen, tieteisfantasia

Sidottu, kansipaperi.

Rising Moon -kirjasarjan ensimmäinen osa avaa vauhdilla lukijalleen näkymän uuteen maailmaan, joka tarraa lukijan mukaansa. Fantasia/scifi-aiheinen kirja kertoo neljään valtioon jakautuneesta maailmasta, jossa elämää varjostaa alituinen sodanuhka.

Lunar-eclipse on valtio, jossa kehittyneen geenimanipulaation avulla on onnistuttu istuttamaan syntymättömiin lapsiin erikoiskykyjä, joita halutaan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pimeä sydän (Mystic City, #2)Sovinnontekijän kynsi (Uuden auringon kirja, #2)Viillot (Viillot, #1)Kiduttajan varjo (Uuden auringon kirja, #1)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 64 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Jeesuskello_
Jäseniä yhteensä: 9739