Kirja-arvio: Pakenijat

Kirjoittanut Sofia Mod - 3.0

Kirjassa oli melko selkeä juoni, ja se oli melko ennalta-arvattava, mutta onneksi muutamia yllättäviäkin kohtia löytyi. Olin todella pettynyt siihen, että maailmanlopun syytä ei kerrottu, päähenkilöt hetken sitä mietiskelivät, mutta mitään faktatietoa ei tiedetty (sellaista olisin kaivannut). Koko maailmanloppuidea oli kiinnostava, ja olisin halunnut että asiaa olisi avattu edes vähän enemmän, jotta ei olisi tarvinnut olla vain arvailujen parissa. 

Kirja loppui todella tylsästi, tuntui että kirjailija olisi vain haalinut kasaan jotain saadakseen tarinan loppumaan. Lopusta olisi voinut tehdä erittäin hyvän, mutta nyt se jäi todella vaisuksi. Muuten kirja oli melko hyvä, ja Pakenijat on ehdottomasti lukemisen arvoinen!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pakenijat

K. K. Alongi Julkaistu: maaliskuu 14, 2018
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Helikopterin ilmestyminen taivaalle nyrjäyttää kuolemanaallosta selviytyneiden nuorten maailman sijoiltaan. Ovatko tulijat odotettuja pelastajia vai uusi uhka? Hyytävän trillerisarjan päätösosa

Jade herää junavaunussa, jonka ikkunat on peitetty ulkopuolelta. Kauhukuvat historiankirjoista vilisevät hänen mielessään, kun hän tajuaa vaunun olevan täynnä nuoria, kaikki matkalla kohti tuntematonta.

Mitä muille on tapahtunut? Viimeinen asia, jonka ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ansassa (Kevätuhrit, #2)Marsin mies Amerikassa (Seikkailusarja, #13)Kukaan ei kaipaa sinuaThe Ghost Network: Käynnistä (The Ghost Network, #2)Kevätuhrit (Kevätuhrit, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 31 vierailijaa
LordStenhammar, Helinä
Uusin jäsen: Taina Rytkönen
Jäseniä yhteensä: 8808