Kirja-arvio: Ansassa

Kirjoittanut Sofia Mod - 3.0

Kirja oli huono verrattuna ensimmäiseen osaan, mutta silti ehdottomasti lukemisen arvoinen. Turhan paljon jankkaamista, eikä kirjassa ollut mitään kunnon huippukohtaa (paitsi ihan lopussa), joten välillä kirjaa oli puuduttava lukea koska juoni ei edennyt. Toisaalta kirjaa ei voinut laskea käsistään, joten kaipa kirjailija onnistui pitämään jännitystä yllä. Kirjan loppu herätti paljon kysymyksiä, ja lukija jää varmasti odottamaan innolla kolmannen osan lukemisen aloittamista.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Ansassa

K. K. Alongi Julkaistu: maaliskuu 16, 2017
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Hyytävä kotimainen nuorten trillerisarja jatkuu!

Joukko eloonjääneitä on paennut syrjäiseen maataloon, jonne saapuu odottamaton vieras. Välähtelevätkö karismaattisen hymyn takana pedon hampaat? Hyytävä kotimainen nuorten trillerisarja.

Kuolemanaalto on vienyt aikuiset, ja joukko nuoria yrittää selviytyä maailmassa, jossa mikään ei ole niin kuin ennen. Kun heidän suojapaikkaansa ilmestyy vieras menneisyydestä, eivät kaikki ole innoissaan. Voiko tulijaan luottaa vai uhkaako heitä vaara, johon kukaan ei osaa varautua?

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ufo tapaus eli arvoitus nimeltä Antero (Ufo tapaus, #1)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)Lentävä lautanen sieppasi pojatNälkäpeli 1–3Kuka on Jenna Fox?
Paikalla 38 vierailijaa
Uusin jäsen: Essi Loponen
Jäseniä yhteensä: 8741