Rivan aikakirjat (Belgarionin ja Mallorean tarujen liitteet #3) - David Eddings, Leigh Eddings8

Kirja-arvio :: Rivan aikakirjat

Kirjoittanut Ville Hankipohja

Eddings -fanille kirja on erinomainen lähdeteos, mistä saa paljon kiehtovaa tietoa Belgarionin maailmasta. Belgarionin ja Mallorean tarut lukeneille, mutta jotka eivät varsinaisesti lue itseään sarjojen faneiksi, ei teos ole juuri lukemisen arvoinen.

Muille kirjasta ei ole lohtua, koska se ei tarjoa tarinaa tuntemattomille mitään.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Rivan aikakirjat

Rivan aikakirjat: Belgarionin ja Mallorean tarujen vanhat käsikirjoitukset (The Rivan Codex: Ancient Texts of the Belgariad and the Malloreon, 1998). Suomentanut Tarmo Haarala. Kuvitus ja päällyksen kuvat: Geoff Taylor. Sidottu, kansipaperi.

EDDINGS – fantasian ykkösnimi kautta maailman

Rivan aikakirjat vie unohtumattomalle matkalle Belgarionin tarun maailmaan – mahtavan Tolnedran keisarikunnan sydämestä etäiselle Tuulten saarelle, Ulgolannin vuorilta Mallorean kaukaisimpiin kolkkiin. Eletään aikaa, jolloin kaksi vastakkaista ennustusta käy kamppailuun maailmojen herruudesta ja on tuhoamaisillaan koko universumin. Myös Aldurin Pyhän Kiven alkuperä selviää – kiven, joka on Belgarionin tarun ydin.

Pääsemme lukemaan ikivanhoja kirjoituksia, joiden katkelmia Belgarath-velho yritti vuosituhansien ajan tulkita, ja tutustumme eri kansojen rikkaaseen perinteeseen: niiden erilaiset uskomukset, mehevät sananparret ja sukupolvelta toiselle kulkeneet tarinat on tallennettu Rivan aikakirjojen sivuille.

Rivan aikakirjat vie Eddingsin lukemattomat ihailijat ikimuistoiselle retkelle Belgarionin tarun maailmaan – vielä kerran!