Kirja-arvio: Kuninkaan kahleet

Kirjoittanut Nella - 4.5

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

En todellakaan pettynyt tähänkään kirjaan, vaikka olinkin aluksi hieman skeptinen sen suhteen, että kirjaa kerrotaan useammasta eri näkökulmasta. Se on kuitenkin kiva tapa saada parempi käsitys koko tilanteesta ja sopii tarinaan todella hyvin. Vaikka Maren tilanne keskittyykin pitkälti yhteen miljööseen, jaksoin kuitenkin lukea kirjaa innolla eteenpäin. Aveyard on onnistunut pitämään teksti tyylin tarvittaessa kepeänä, vaikka aihe onkin melko synkkä. 

Kirjasta tekee mielenkiintoisen myös Maren luonne ja ajatukset, jotka ovat mielestäni kehittyneet huimasti parempaan sarjan edetessä. Kirjaan on saatu myös lisättyä mukavasti romantiikkaa kaiken toiminnan ja taistelun keskelle. Teos myös avaa paljon paremmin sarjan maailmaa ja sen kaupunkeja hahmojen matkustaessa niiden kautta. Kirjassa tulee myös paljon uusia henkilöitä, jotka ovat erittäin mielenkiintoisia ja odotan saavani lukea heistä lisää seuraavassakin osassa. 

Kirja loppuu jälleen liiankin houkuttelevaan kohtaan, jonka takia odotankin innolla sarjan viimeistä osaa. Kokonaisuudessaan teos on mielestäni ehkä sarjan paras osa ja kaikki yli 600 sivua luin erittäin nopeasti.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kuninkaan kahleet

Victoria Aveyard Julkaistu: heinäkuu 19, 2017
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, dystopia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2017. Suomentanut Jussi Korhonen. Kansi Sanna-Reeta Meilahti. Sidottu.

Valtaisan menestyksen saavuttaneen fantasiasarjan odotettu uutuus!

Victoria Aveyardin Hopea-sarjan hengästyttävässä kolmannessa osassa liittolaiset punnitaan ja mahtavat armeijat kohtaavat toisensa. Mutta kuka johtaa uusveristen ja kapinallisten armeijan taisteluun, kun salamatyttö Mare Barrow on kadottanut kipinänsä ja viruu sadistisen kuningas Mavenin ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)NokkosvallankumousPimeä sydän (Mystic City, #2)Punainen kuningatar (Hopea, #1)Lasinen miekka (Hopea, #2)
Paikalla 4 jäsentä ja 79 vierailijaa
LordStenhammar, Soliseva, haplotus, valde määttä
Uusin jäsen: valde määttä
Jäseniä yhteensä: 9318