Kirja-arvio: Demonivankilan avaimet

Kirjoittanut jp - 4.5

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Isäni osti kirjasarjan kokonaisuudessaan minulle ja ajattelin kansien takia, että se ei olisi sarja minun makuuni. Luettuani tietoja sarjasta päätin  aloittaa sen lukemisen. Sen jälkeen en muuta tehnytkään. Sarja imaisi mukaansa ja en olisi pitänyt taukoja jollei joku aina olisi tullut sanomaan että on tehtävä jotain muuta (kuten syötävä ja nukuttava!!! ) rakastuin hahmoihin ja heidän erikoisiin piirteisiinsä ja mukavaan huumoriin. Sananjalka oli hahmona kyllä yllätys (mutta ihana ja selkeästi komea sellainen!!). Jos jollakulla muulla tulee ongelmia kannen houkuttavuuden kanssa (esimerkiksi liian räikeä tai fantasianomainen) ei kannata välittää sillä kirja on sisältää aivan loistava. ( luulen kylläkin että siskoni epäilee minua hulluksi tätä nykyä, luinhan koko sarjan viikonlopun aikana;) ). 

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Demonivankilan avaimet

Brandon Mull Julkaistu: syyskuu 22, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Maria Lyytinen. Sidottu.

”Kaikella, millä on alku, on oltava myös loppunsa.”

Kuolemattomuuden kastemaljasta voimia ammentanut Sfinksi on jo vuosisatoja vehkeillyt saadakseen haltuunsa viisi salaista taikakalua, joita tarvitaan demonivankila Zzyzxin avaamiseen. Maailmanloppu on enemmän kuin pelkkä uhka, mikäli Iltatähden kilta löytää kaksi ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pimennys (Soturikissat: Kolmikon mahti, #4)Pronssiavain (Magisterium, #3)Piraijakuiskaaja (Faunoidit, #2)Smaragdiatlas (Kirja aikojen alusta, #1)Puolikas sotaa (Särkynyt meri, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 39 vierailijaa
Thialfi
Uusin jäsen: User Kakka
Jäseniä yhteensä: 9554