Kirja-arvio: Lasipalatsi

Kirjoittanut Murtunut Varjo - 2.5

Kiintoisa asettelu ja lukukokemus ihan jees fantasiateiniromanssi joskin melko pinnallinen esitys. Toisaalta Lasipalatsi on aiheeseensa nähden todella hidastempoinen, mutta toisaalta juoneen on ympätty liikaa tavaraa. Toisin sanoen moni mielenkiintoinen asia jäi pinnalliseksi maininnaksi eikä kirjan maailmaan tai hahmoihin päässyt uppoutumaan. Etenkin yhteiskunnaan kuolleiden hallitsijoiden maailman ja taikuuden esittelemiseen olisin toivonut paljon lisää. Nyt todennäköisesti hyvinkin mielenkiintoiseen fantasiamaailmaan syventyminen on kuitattu parilla ympäripyöreällä maininnalla tyyliin "kuningas on kieltänyt taikuuden". Piste. Ei muuta kommentoitavaa. Sen sijaan kirja keskittyy Celaenan "ah olen maailman paras salamurhaaja ja kiedon kaikki pikkurillini ympärille"-esitykseen.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Lasipalatsi

Sarah J. Maas Julkaistu: heinäkuu 11, 2017
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Sarianna Silvonen. Kartta: Kelly de Groot. Kannen kuvitus: Alessandro Taini. Sidottu, kansipaperi.

KAHDEN MIEHEN RAKASTAMA
KOKO VALTAKUNNAN PELKÄÄMÄ
HEIDÄN AINOA TOIVONSA

Adarlanin hovin valtaistuinsaliin astelee pahamaineinen salamurhaaja. Hän ei ole tullut tappamaan julmaa kuningasta, vaan hän on siellä lunastaakseen vapautensa. Jos hän päihittää taistelutaidoillaan 23 varasta, salamurhaajaa ja soturia, hänet ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tilinteon aika (Vuorileijonan varjo, #10)JäälohikäärmeTaistelun myrskyt (Throne of Glass, #5)Maresi (Punaisen luostarin kronikoita, #1)Mahti (Korpinkehät, #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 77 vierailijaa
Iivari, KiLLPaTRiCK
Uusin jäsen: netta frilander
Jäseniä yhteensä: 8864