Kirja-arvio: Tonttu: Matka pimeyteen

Kirjoittanut kyty - 4.0

Tonttu on kieltämättä erikoinen kirja. Tyyliltään se ei täysin uponnut minuun, ja kirjan alussa tuntui että eihän tämä ole minun juttuni ollenkaan, mutta lopulta päädyin tykkäämään kirjasta paljonkin. Kirja ottaa tonttuihin uuden näkökulman, joka ei ole (ainakaan minulle) tuttu sen paremmin kansanperinteestä kuin tonttusaduistakaan. Joistain nettikommenteista muistelen kuulleeni että kirja ei jaksaisi vetää ihan loppuun asti, mutta omalla kohdallani päin vastoin pidin loppupuolesta alkupuolta enemmän. Arvoin antaisinko kirjalle 3 ja puoli vai neljä tähteä, mutta päädyin neljään koska tämä oli sen verran viihdyttävää kesälukemista.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tonttu: Matka pimeyteen

Antti Leikas Julkaistu: helmikuu 23, 2018
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, jännitys
Avainsanat: huumori, kotimainen

Kansi: Tuula Mäkiä. Sidottu, kansipaperi.

Maailman ensimmäinen tonttutrilleri on täällä!

Kun kirjailija Antti Leikas saa yhtäkkiä monelta taholta avokätistä apurahaa niinkin outoon hankkeeseen kuin tonttututkimukseen, hänen hälytyskellojensa pitäisi soida. Kun hän istuu pölyisten kirjastojen uumenissa ympäri Eurooppaa ja tuntee itseään tarkkailtavan, hälytyskellojen pitäisi soida. Ja kun hänen ovensa taakse ilmestyy Suomen ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)AavelentäjäKauhujen saari (David & Larissa, #3)Rakastaja – vihdoinkin (Mustan tikarin veljeskunta, #11)Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)
Paikalla 2 jäsentä ja 57 vierailijaa
Thialfi, Darkki
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388