Kirja-arvio: Maineikas kuollessaan

Kirjoittanut rudi92 - 4.5

Maineikas kuollessaan on todella hyvä kirja. Kirja jatkaa onnistuneesti kutkuttavaa sarjaa komisario Eve Dallasista ja tämän rakkaastaan Roarkesta. Juoni on erinomainen ja aivan kuten edeltäjässäänkin, tässäkään murhaajaa ei arvaa, ennen ratkaisua. 

Kirjasarjan ensimmäisen osan arvostelussa kritisoin Even ja Roarken tunteiden kerronnasta. Tässä kirjassa asiaa oli korjattu, ja mielestäni nämä tunteet olivat paljon onnistuneemmin kirjoitettu kuin ekassa osassa. Tästä seikasta kirja ansaitsee puolikkaan tähden enemmän, kuin Alaston kuolema. Kirja ei kuitenkaan ole kauhean jännittävä, tai niin mukaansatempaava, kuin ensimmäinen osa, joten en voi antaa täysiä viittä tähteä. Kirja, ja ylipäänsä Eve Dallas-sarja on kyllä onnistunut kutkuttava, enkä aio jättää sarjan kahlaamista kesken.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Maineikas kuollessaan

J. D. Robb Julkaistu: kesäkuu 6, 2005
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, romantiikka, jännitys

Alkuteos ilmestynyt 1995. Suomentanut Satu Leveelahti. Kannen kuva: Photonica. Sidottu, kansipaperi.

1. painos: Gummerus, 2005. Sidottu, kansipaperi.
2. painos: Loisto, 2007. Nidottu.

Eve Dallas -sarja jatkuu

On sateinen loppukevään ilta New Yorkissa vuonna 2058. Kurjalta kujalta löydetään kaunis ja paljon julkisuudessa esiintynyt yleinen syyttäjä kurkku auki viillettynä. Pian ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Alaston kuolema (Eve Dallas, #1)Kuoleman salaliitto (Eve Dallas, #8)Kuoleman hurmio (Eve Dallas, #4)Kuoleman riitit (Eve Dallas, #5)Kuoleman enkeli (Eve Dallas, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 60 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376